Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitöl lehet ennyire izzadékony...

Mitöl lehet ennyire izzadékony a babám? 6 hónapos és annyira izzad h szószerint gyöngyözik a kis feje pl szopizás közben. Vajon mitől lehet?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom jol befutesz neki, es lehet hogy tul is oltozteted.

Milyen anyaguak a ruhak? Csak pamutot adjal ra!!!

2010. jan. 9. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne fütsd tul melegre a lakást - 20 fok böven elég, és ne adj rá túl sok ruhát - ha ugyanannyi vagy esetleg egy réteggel több van rajta, mint rajtad, akkor jó, de jobban ne öltöztesd be.
2010. jan. 9. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen típus, nálunk mindkettő nagyon izzadékony, nem is lehet őket pl betakarni. Viszont mindkettő sokszor náthás és köhög, nem komoly bajok, nem kapnak rá gyógyszert semmit, de azt mondta adoktornő izzadós babáknál ez gyakori.
2010. jan. 9. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
csak szopizáskor izzad? mert akkor dolgoznia kell a tejcsiért, és szerintem ezért. nekem is szokott a fiam izzadni,de csak ha szopik.
2010. jan. 9. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem fütök neki túl be nem birom ha nagyon meleg van a lakásban.kellemes meleget szeretem és alvás közben is nagyon letud izzadni tehát nem csak szopi közben nincs túl öltöztetve sem és alig takarom be szal csak nagyon vékony pléddel textil pelussal.
2010. jan. 9. 22:55
 6/7 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a válaszokat arik vtok h próbáltok segiteni:)
2010. jan. 9. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is izzadós, 5 perc sírás után olyan mintha maratont futott volna, ezért nem is szoktam nagyon sírni hagyni, evés közbe is izzad, bár már kevesebbszer ahogy nő.(tápszeres) Sztem csak ilyen tipusok. :)
2010. jan. 10. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!