Hogyan érdemes a babának az előre elkészített ételét lefagyasztani?
Én pont ma főztem meg fél kiló csirkét, hogy ne kelljen a főzelékhez mindig húst is főzni. A fagyasztóban van már 6 adag zsenge galamb máj, és 1 fiatal gyöngyityúk melle (ez vörös húsnak számít, csak egyszerűbb az emésztése a marháéhoz képest) is jégkocka formájában.
A húst megfőzöm, majd némi lével összeturmixolom, és a jégkockatartót kibélelem celufóliával, majd minden résbe belekanalazok egy kis húspépet. Pár óra múlva egy kis meleg vízzel szépen lehúzható a husikocka a fóliáról, és egy dobozban külön tárolom a hús, máj féléket. Amikor már fő a zöldségből a főzi, akkor csak kiveszek egyet,amelyik hozzáillik, és felolvasztom, majd összevegyítem és együtt botmixerrel pépesítem az egészet.
Sokkal jobb megoldás, mint mindig üveges dolgokra költeni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek.:)))
A 2. válaszolóval föl tudnám venni a kapcsolatot? Az én email címem wwboogar@tvn.hu.Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!