Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a Pierre Cardin PS...

Milyen a Pierre Cardin PS 610-es (az új bogárcsápos) babakocsi? Milyen használni a gyakorlatban, mennyire könnyen kezelhető, mennyire leszek vele elégedett, ha ilyenem lesz?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki, segíts dönteni!

egy link a kocsiról, hogy könnyebben felismerd: [link]

(ez nem reklám vagy ilyesmi, csak itt találtam jó képet.)

2008. aug. 4. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk hasonló van, nem vagyok odáig érte. Nyikorog a kereke és kicsi. Én meg egyszer nen vennék ilyet. Jól nézd meg mielőtt megveszed.
2008. aug. 4. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekünk 647-es van és ennek is nyikorog a kereke.Én mégegyszer nem vennék ps-t

2008. aug. 4. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én megvettem a babakocsit,az udvaron(kertben) tologattuk stb,igaz baba még nincs benne,mert Ő még a pocimban van.Igazság szerint nem akartam drága(30-40 ezerért) kocsit venni,mert általában kocsival megyünk mindenhová,babahordónk az van.Néztem a neten használt kocsitkat is(nem állt szándékomban újat venni),de ugyanannyiért megkaptam ezt,újonnan garival.Mire huzamosabban fogjuk használni,addigra már tavasz-nyár lesz és simán elfog férni benne a babó.Könnyen irányítható és összecsukható ill.kinyitható szerintem,ami nem utolsó szempont,viszont nem egy sportkocsi súlyú.Ja,és van hozzá lábzsák és esővédő,ami benne van az árban és 175 fokig dönthető ami majdnem vízszintes,takarót meg úgyis raksz a baba alá,pláne ha téli..Az hogy kicsit nyikorog a kereke...istenem néha meg kell olajozni,tisztogatni.30 hetes pocis
2008. aug. 4. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, megvettük, mert beleszerettem :) Az eddigiek is nehezek voltak, megszoktam, no meg felhívtam egy csajt aki a neten árulta ezt a kocsit, hogy miért adja el (már eladta), azt mondta kaptak egy emeletes házba könnyebben felvihetőt, ezért. De csupa jót mondott róla, meggyőzött...Eddig még nem nyikorog :)
2008. aug. 5. 10:17
 5/7 anonim válasza:
Szia!Olvasom hogy vettél pierre cardin ps610es babakocsit.mi a véleményed?ilyetvennék énis de sok rosszathallottam róla,pl:hogy szétesik a gyerekalatt.Szereted?Köszi!Réka
2009. márc. 26. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég jó és masszív(több mint 9 kg)nekünk nem nyikorog a kereke.Ha buszozni szeretnél,csak akkor nem ajánlanám,a súlya miatt.Könnyen,1 kézzel is irányítható.Azért azt el kel mondjam,hogy nem sokat használjuk,mert inkább autóval megyünk.
2009. márc. 26. 22:50
 7/7 anonim válasza:

Én is ilyen kocsit használok. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem akartam drága babakocsit venni,egy 80 ezer forintos kocsi sem teszi magát fel a buszra.

Két tulajdonsága miatt hezitáltam. 1:nem állítható a tolókar. Ez,mint kiderült azért nem gond,mert a tolókarnál van egy luk,ahol még zippzár is van,azt el lehet húzni,így bőven látni a babát. Pár hónap múlva meg úgysem rám lesz kíváncsi,hanem a nagyvilágra a gyerek. 2: nem vízszintesig dönthető. Ez azt jelenti,h 170-175 fokig lehet állítani. Egy újszülött olyan kicsi,h a törésig nem is ér el,ami rossz lenne a hátának. Sőt még előnyös is,mivel az én lányom refluxos és amúgy is kicsit megemelt felületen kell feküdnie. Még egy,amit nem vettem figyelembe,h nem olyan könnyő,viszont mire a gyerek akkora lesz,h nem fogom tudni felemelni már úgy is kell egy könnyűvázas sport babakocsi,úgyhogy ez sem gond. Könnyű tolni,könnyű kezelni,nyitni,zárni. Én nagyon szeretem.

2009. júl. 12. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!