Bucibabuci kérdése:
Ingyen termékminták, aándékok, csomagok?
Figyelt kérdés
7 hós kisfiam és 3 éves lányom van Érdeklődnék, hol vannak kedvezményes kuponok, esetleg ingyen ajándékok, ermékminták:)2010. jan. 9. 21:24
1/7 anonim válasza:
DM (bababónusz ajándék kuponokkal, ezen kívül pontgyűjtés vásárlások után), Liberoklub (gyűjteni a vonalkódot, cserébe ajándék), Milupa (termékminta), Univer (bébiételről gyűjteni a logót, cserébe ajándék), Felicitas (mindenféle termékminta ajándékba).
Most ennyi jutott eszembe.
2/7 anonim válasza:
pampers ill az elöttem felsoroltak
6/7 anonim válasza:
Hipp kupon-Rossmann
Ha nem kaptál a kórházban a honlapjuról nézd meg az e-mail címet és kérhetsz ilyen kupont, és is így tettem, és 1 hét múlva meg is kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!