Kislányomnak teljes tejmentes diétát kell tartani fél évig, tapasztalatokra lennék kíváncsi?
Nem értem pontosan, hogy milyen tapasztalatokra vagy kíváncsi. Szerintem, ha nem eszik tejet-tejterméket, és javul az állapota, stabilizálódik, akkor nem szabad visszavezetni! Én nem adok 19 hónapos kisfiamnak semmilyen tejterméket (kivéve kemény sajt, és nagyon ritkán kis túró), mert én is tejérzékeny vagyok, így lehetséges, hogy neki sem tesz jót. Semmilyen problémája nincs belőle, egészséges, jól fejlődő, erős kisfiú.
Érdemes utánaolvasnod a legújabb kutatásoknak a tehéntejről, és az azt lebontó enzimről az emberben! Érdekes. Nem nagyon kéne erőltetni! Javulást a kislányodnak!
Örülj neki,ha csak félévig kell. Az én fiam két és fél éves 14 hónaposan derült ki,hogy tejallergiás, és még mindig nem nőtte, pedig tartjuk a diétát.
A doki szerint 3 éves kor alatt ritkán növik ki!
Nálunk nem légúti tünet volt,hanem sok széklet, súly stagnálás, a végén már pöttyös is lett.
Amióta nem kap tejterméket hízott, és normalizálódott a széklete is!
Nemrég voltunk terhelésen, ott volt egy kisfiú, akinek szintén ugyanúgy légúti tünetei voltak, mint a lányodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!