Anyukák akiknek szintén "vékonyka" a babájuk?
Az én lányom 1 éves és 9 kg, én is megkapom állandóan, hogy "jaaaj, de kicsi, hát képen sokkal nagyobbnak tűnt!" "nem szeret enni?" "az én babám 1 évesen xy kiló volt!"
Nem foglalkozom vele, én tudom, hogy mennyit eszik a babám (nem keveset, reggel este 210-210 milli tápszer, napközben összesen 400 gramm gyümölcs és 200-250 gramm főzelék), nagyon arányos és formás baba, 1 éves létére már szalad, mint a nyúl, érdeklődő, huncut baba.
Te ismered a picidet, neked kell figyelnek a visszajelzéseit, ha látod rajta, hogy szép ütemben fejlődik, korának megfelelő a mozgásfejlődése, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, engedd csak el a füled mellett!
Tényleg nem túl nagy,de hát istenem,nem kell minden kicsinek nagynak lennie.
Én azt hallgattam végig,mekkora nagy.Enyém 6 hósan volt 8,4kiló.12hónaposan 10,2.Most 21,lassan 22 hónapos és 12,5-nél tuti nem több,de lehet 12 max.Hozzáteszem husi még most is pedig nem alacsony.Fél évesen volt 76centi,1évesen 82.Most úgy 90 lehet kb.
Nem tudom miért versenyeztetik sokan a gyereküket.Barátnőm kislánya 16hónapos múlt,és kis picike 76centi 9,3kiló.Unokatesóm gyereke meg 78 centi és 12 kiló.Gondolhatod mekkora a különbség és milyen husi a másik gyerek,ha akkora a súlya,mint a lányomnak,de jó 10 centivel kisebb.
Rosszabb szerintem ha dagi egy baba,mert megterhelőbb az ízületnek,hiába hogy elöbb jár akár,mint a többi.
Az én lányomra meg mindenki azt mondja milyen hurkás. Pedig nincsenek is hurkái. Oké elég nagy de nem úgy néz ki mint a Michelin baba. 9 hónapos 11,5 kg (4520 al született)
A lényeg hogy boldog egészséges legyen. Nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni. Had mondják azért van két füled hogy az egyiken be másikon ki.
Az ėn kislányom 9,5 hós 7500gramm. Mi is m8ndig kapjuk.
Ha duci egy baba azért kap megjegyzést, ha vékonyabb akkor azért.
De szerintem átlagos a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!