Anyukák akiknek szintén "vékonyka" a babájuk?
Ne foglalkozz vele, a gyereked épen optimális - az átlag 6 hónapos gyereknek kb 6 kg-nak kellene lennie.
Nem a tied vékony, hanem a többi lehet inkább kövér
A lányom míg csak szopizott, nem nagyon hízott. El is kezdtem a hozzátáplálást 4 hónaposan, akkor szépen ki kerekedett.
Most a fiam mindegy mit eszik, nem nagyon hízik. 1 éves, víz helyett is anytejet iszik, mindent megeszik, mégsem éri el a 10 kilót. Vékony, kivannak a bordái. Ha elkap valamit a nagytól, akkor nem eszik rendesen, s még fogy is! Nekem is sokan mondják milyen kis vékony. Egy nagyobb baba mégha betegen fog is, akkor se lesz olyan vézna, még akkor is husi marad.
Te sem tudsz mit tenni, majd ha hozzá táplálóbb talán jobban fog hívni, mert tényleg kis súlyú! Gondolj bele, most már lelassul a hízása, 1 éves koráig meg hízik 3 kg-ot kb., akkor lesz 8,5 kg, ami nagyon kevés lássuk be! Ez van, én is adom a hízlaló tejpépet a fiamnak, hátha attól hízna, de semmi. S még azt mindjárt az anyatejes baba nem lesz beteg, addig míg közösségbe nem kerül, vagy egy látogatótl nem kap el valamit, s egy betegség alatt fél kilót fogy. Szóval ha ne adj isten a lányod lebetegedne, még soványabb lenne
nekem egy éves-és 8kg.vékony csontú-mint én (én alig vagyon 40 nél több.
látnád mennyit eszik,egész nap enne,ha nem lennék következetes.ha jól eszik,gyarapodik,nem fáradékony,akkor nincs gond
Én kisfiam is csak 8,5kg volt egy évesen- de szerintem olyan szép kis arányos volt.
Ő 5hós koráig hízott jól, akkor volt 6,9kg. Utána lelassult a hízása.
Sogorék gyereke is ilyen aprócskább volt fél évesen kb 6kg volt, éppen nem duplázta meg a 3,1kg-os születési súlyát. Egy éves korára kb 8,5kg volt ő is. Alacsonyabb is kicsit, szóval arányos.
Egy barátnőm kislánya pedig most volt egy éves a hétvégén, és 7,5kg a kislánya. Nagyon aranyos kis pici lány. Anyukája is kis termet- ő sem lett egy óriás. Azt leszámítva, hogy vékonyabb és kisebb baba, mint az átlag, semmi baja sincs, már önállóan jár, és nagyon ügyesen mond pár szót is. Édes kis picurka.
:))
Az átlagtól lehet, hogy kisebb a lányod, de nem olyan nagyon pici. Pont jó!! :)) Ha nagy lenne, azért szólnának be, ne aggódj!!
Nem foglalkozom velük,már elengedem a fülem mellett.
Lányom 3300 g-mal született.
6 hónaposan volt kereken 6 kiló.
1 évesen 9500 g.
Most 19 hónapos és 10800 g, vagyis 6 hónap alatt valamivel több,mint 1 kilót hízott.
Nekem is mondják,hogy de kis sovány stb.
Nem érdekel.Ő ilyen tipus.Eszik szépen mindent,amit elé rakunk,de mégse hízik.
Ez van!Ne foglalkozz velük!
Ne foglalkozz velük, most az a divat, hogy fél évesen 8 kiló legyen egy baba... Én kislányom 5 hónaposan 6100 gramm, de jó hosszú baba, nagyon szép formás :) Cicizik, tej lenne, de nem kér többet, kiegyensúlyozott, mosolygós baba, akkor nekem jó így.
Ha piszkálnak vágj vissza, hogy így nem valószínű, hogy cukorbeteg vagy túlsúlyos felnőtt lesz, míg a nagy súlyú babáknak erre nagyobb esélyük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!