Kislányodat mikor kezdte el érdekelni a babázás?
Figyelt kérdés
Már gyűjtöm a karácsonyi ajándék ötleteket.Akkor lesz 20 hós.2014. júl. 22. 06:28
1/7 anonim válasza:
2 évesen mikor kiderült hogy jön a kistesó. Nagyon sokáig ez volt a kedvenc játéka, babakocsi, kiságy etetőszék, pisilős baba... akkor érdemes ilyet venni ha már látszik rajta hogy előszeretettel szerepjátékozik. Ha nincs még kis konyhája én lehet hogy előbb azt vennék neki.
2/7 anonim válasza:
2-3 évesen kezdett az én lányom babázni.
3/7 anonim válasza:
15 hónapos kora óta a lányom babázik. Nem barbibabákkal, hanem kisbabákkal. Eteti, babakocsiban tologatja, ráülteti a bilire, pelusozza. Most 17 hónapos múlt és ezt imádja. Van hordozós baba azt is hozza-viszi. Babusgatja állandóan. :-)
4/7 anonim válasza:
Másfél éves kora óta puszilgatja, eteti, altatja a babáját, tolja a babakocsiban. Most kezdte el öltöztetni (vagyis vetkőzteti, és mutatja, mit adjunk rá), 21 hónapos.
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom is nagyjából 16 hónapos korától babázik. Nagyon cuki, ahogy huzkodja magával mindenhova a babákat, macikat. Tologatja őket, lefekteti. Még szopizásnáli is ólelhet egyet.
6/7 anonim válasza:
Hu ez engem is érdekel,mert az enyém 20 hónapos,de nem szereti a babákat,a vonatok meg az autók a mindene,meg a kutya...nem tudom hogy fog e változni,vagy ilyen marad e?!A kis konyha sem érdekli.
7/7 anonim válasza:
16 hónapos,kb 1 éves kora óta érdekli,illetve már kicsivel születésnapja előtt szerette a babákat.Most van neki több féle (csecsemő baba,hajas baba) és felváltva hurcolja őket,tologatja a játékbabakocsiban,eteti-itatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!