Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka, aki szakembe...

Van olyan anyuka, aki szakemberhez fordult, mert nem forgott a babája?

Figyelt kérdés

6 hónapos a kislányom. Már többször átfordult, de csak hátról hasra és azt se nagyon gyakorolja. Indokolt lenne szakemberhez fordulnom?

Sokat gyakorolok vele, játékosan.

2010. jan. 9. 13:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves második! Nem tudok privit írni. Ide irom mi volt!

Egy nagyon aranyos nő nézte meg. Nálunk nincs semmi gond szrencsére csak az izomzata gyengébb. Ezt erősítenem kell.

Nagyon jó játékos feladatokt adott ami fejleszti a forgást mászást. Ha gondolod vidd el, én nem bántam meg. A szám: 0612241510 ez egy központi szám. Itt elmondod mit szeretnél és adnak egy időpontot. Az első vizsgálat teljesen ingyenes. Itt felmérik a babát és ha esetleg gond van akkor járni kell vagy oda vagy neurológushoz.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 29. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!