Van olyan anyuka, aki szakemberhez fordult, mert nem forgott a babája?
6 hónapos a kislányom. Már többször átfordult, de csak hátról hasra és azt se nagyon gyakorolja. Indokolt lenne szakemberhez fordulnom?
Sokat gyakorolok vele, játékosan.
Szia!
Én is ideges vagyok már, mert a fiam jövő héten lesz 6 hónapos és még mindig nem csinál semmit. Még egyszer sem fordult át, max az oldalára. Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam. Engem is érdekel a téma. Milyen szakember foglalkozik ezzel?
Az elsőnek: nagyon köszi, megerősítettél abban, hogy megnézessem a babám. Végülis baj nem lehet belőle.
Kedves második: Úgy néz ki jövő héten megyünk a Pető intézetbe és ott megnézi egy olyan szakember aki csecsemőkkel foglalkozik. Ha gondolod írok majd privit mi történt. És el is kérhetem neked az elérhetőségét!
Sziasztok
Az en kisfiam 7 hos es immel ammal fordul csak. Hasrol is csak az egyik oldalra kepes forogni. Alvas kozben foroghat mert felebred ha hason van es felsir. En neurologiara viszem a gyerekorvos tanacsara. Engem is erdekelne a dokitok szama, ha van mar bevalt.
Szia!
Második vagyok! Köszönöm szépen! Írjál privit, hogy mi volt és megköszönöm ha elküldöd az elérhetőséget!!
Majdnem biztos vagyok benne, hogy nincs baj, de tényleg megnyugtatna ha ezt egy hozzáértő mondaná.
Az sem utolsó, hogy ott biztos jó tornagyakorlatokat mutatnak majd. Ha már voltunk utána írok privit annak aki kérte!!!
Köszönöm a válaszokat!
28.-ára kaptunk időpontot! Még aznap megírom mi volt!
A második válaszolónak: nem jelenik meg a privát e-mail küldés!! Majd ide írom meg neki az elérhetőséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!