Nem kötődik hozzám? Mást jobban szeret a babám? Lehetséges, hogy megharagudott rám?
Kislányom 8 hónapos múlt, vidám, mosolygós kisasszony, nagyon erős akarattal. Mászik, feláll, ül, nagy felfedező.
Pár hete tapasztaljuk, hogy az idegenekkel, valamint akikkel ritkán találkozik távolságtartóbb lett, kell 5-10-15 perc, amíg feloldódik, majd ezután is válogat kihez akar menni, a babákat viszont nagyon szereti. A problémám az, hogy azt érzem, nem kötődik hozzám úgy, ahogy a korabeli gyerekek az anyukájukhoz. Édesanyámékkal szomszédok vagyunk, minden nap látják a lányomat, kölcsönösen élvezik egymás társaságát. Ennek nagyon örülök, mivel így 2-3 hetente a párommal kettesben is tölthetünk egy kis időt, addig a nagyszülőkkel jól szórakozik a babó. Eddig, ha megjöttünk örült nekünk (szerencsére a párom munkája miatt sok időt tud eltölteni vele, így nagyon szoros a kettejük kapcsolata), a minap azonban nem ez történt. Megérkeztünk érte, észrevett, rám nézett és elfordította a fejét. Édesanyám megkérdezte hol van anya, megkeresett a szemével, és újra elfordult. Igazából semmilyen reakciót nem váltottam ki belőle, rám sem bagózott. Az apukájához át akart menni, de aztán kis idő múlva tőle is visszakéredzkedett nagyi kezeibe. Nagyon rossz érzés volt, hogy ennyire semmibe vett. Attól félek, hogy elrontottam valamit... Vagy lehet, hogy megharagudott rám, hogy ott hagytam? Mikor eljöttünk, akkor pápáztunk egymásnak, nem sírt. Veletek is előfordult ilyen? Normális a babám viselkedése? Anyukámhoz jobban kötődik, mint hozzám? Picit kétségbe estem... Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!