8 és fél hós a fiam. 3600grammal született. Most 9410 gramm. Nem sok?
Ne aggódj! Majd lemegy a súlya! Aktív baba? Mozog eleget? Biztos vagyok benne, hogy igen! :) Ha Ő jól érzi magát, nincs miért aggódni! Ettől a kérdéstől meg feláll a szőr a hátamon, hogy tápszeres-e?!!! Tök mind1, hogy tápszeres, vagy anyatejes. Miért lenne kevésbé gáz, ha anyatejes baba duci. Az is csak duci... és a tápszeres baba is! Az én kisfiam 3250 g-mal született, most 23 hetes és 9 kg. Ez van. Nem fogom koplaltatni csak azért, mert húsosabb, mint a legtöbb gyerek. Egész nap ficereg, forgolódik, nagyon jókedvű, az éjszakát átalussza, stb...!
Jó babázást!
Szia!
Az én kislányom holnap lesz tíz hónapos, és múlt héten volt 8,5 kg,születési súlya:2,08 kg, ő is tápszeres.A rokonságból van aki daginak, van aki soványnak tartja. De szerintem, fő hogy egészséges, és eleget mozog, és én sem fogom se tömni,se elvenni előle az ételt. Fő az anyai ösztön, ha egy baba éhes, egyen amennyi kell neki!Szerintem is ha egészséges, akkor nem sok.
Az én kisfiam 14 hetes és 6700g,3500g-al született.Nem duci mert 62cm olyan cuki,de van aki azt mondja hogy kövér:))).
Amúgy rengeteget eszik is,ha nem kap eleget sír, volt aki azt mondta adjak neki kevesebbet de akkor meg sír ,pedig nem sírós .Olyan amilyen majd lemozogja,amúgy ő is tápszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!