Van itt valaki, akinek 20 hónapos babája még mindig 5-6 x ébred éjszaka? Mi hozott változást nálatok?
Nem dugdostam mindjárt cumit a szájába. Nagyon keveset használja a cumit,elalváshoz sem kell neki,csak éjszaka,de akkor is fél perc múlva kiköpi. Inkább a vízen van a hangsúly,azt jobban igényli. 13 hónapos koráig tápszert kért éjszaka,de a doktornő javaslatára ehelyett vizet adtam neki. Erre rászokott a vízre...
A mi szobánkban alszik a kiságyában. Én is úgy tervezem,ha átalussza az éjszakát átmegy a szobájába.
Az a baj,hogy ő csak cumisüvegből vagy pohárból iszik(éjjel csak cumisüveg).Egyébként képes 750 ml-t meginni egy éjszaka alatt. A cumi pedig arra szolgál,hogy ezt csökkentsem egy picit:gyorsan kiveszem a cumisüveget és cumival helyettesítem. Van mikor beválik,van mikor visszakéri a vizet.
Egyébként egy éves korától másfél éves koráig köztünk aludt,aztán hirtelen a saját ágyában akart aludni. Most pedig,mikor magam mellé akarom venni,hogy könnyebb legyen kéri, hogy tegyem vissza. Néha kora reggel akar csak átjönni. Ma éjszaka is kb.óránként ébredt és 700 ml vizet ivott meg. Nem kell hogy tartsam neki az üveget,ő egyedül akar inni,de végig csukva van a szeme. Ha nem reagálok gyorsan,mikor szól,akkor annyira felébred,hogy nem alszik vissza. Amúgy jönnek a fogai hátul és már arra is gondoltam,hogy a víz hűti neki...
Más nem marad ki kell bírnom.
Kedves utolsó két válaszoló nagyon jól esett,amit írtatok,mert mindenkitől azt hallom,hogy elrontottam,mert nem hagytam sírni. De ez azért túlzás,mert nem ugrottam elsőre,de tény,hogy sokáig nem volt szívem sírni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!