Mennyire normalis hogy mar 5 oraja ringatom babakocsiban 2hos lanyom es nem alszik?
Figyelt kérdés
Amint megallok uvolt.amig tologatom felig csukott szemmel szundikal. Miert nem alszik melyet hogy legalabb wcre tudnak menni.labaim mar leszakadnak.kisagy szoba se johet csak este.tegnap deltol 9ig tologattam es semmi.es meg en vagyok szar anya mert fozni se tudok igy se takaritani.mas is ennyire kiszolgaltatott a gyerekenek?2014. júl. 17. 11:56
11/18 Babeli Zurzavar válasza:
irany a legkozelebbi hordozo klubb, es kolcsonozz egy rugalmas, szovott vagy karikas kendot, meglatod a vilag fog kinyilni elotted!
12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsokat.sok kozuluk hasznosnak tunik,kiprobalom.tegnap apuka altatta mig en ugyeket inteztem.mire haza jottem baba aludt es meg is fozott.neztem nagyokat.nekem meg soha nem alszik el es mindig rendelni kell ebedet.senki nem mondta hogy rossz anya vagyok csak en erzem igy.vasalni sem erek ra oedig kellenek az ingek a paromnak.az 5ora alatt egyebkent jol megetettem vufizett de nem aludt be.mindenki ezzel idegesit hogy egy babanak delelott es delutan is aludni kell. Az a gond hogy o nincs csak ugy el.nem gagyog nincs csendben pl ha maszirozom vagy beszelek hozza hanem mindig sir meg akkor is ha epp nemfaj pocija.bent tologatom egyebkent a huss konyhaban.
2014. júl. 17. 13:04
13/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Arra nem gondoltál, hogy uncsi neki a tologatás is? Próbálj ki vele tényleg valami mást is. Kötelező alvások?? hagyjuk már!!! Aki azt mondja, annak vagy álomszuszék babája volt, vagy nincs gyereke :) A kocsiban melege is lehet, attól, hogy hűs a konyha a huzat még melegíti. Akassz föl neki zenélős játékot (ezt kb 2 kör után a szülő unja meg, nem a gyerek), de próbáld "lefoglalni" számára érdekes dolgokkal :)
14/18 anonim válasza:
feltételezem, az a baba, csak úgy alvás nélkül még nem feküdt abba a kiságyba. Ha így írod, hogy kiságy szóba sem jöhet. 5 órája ringatni, biztos nem tenném. ebbe a korba simán hozzászoknak ehhez. Sír egyet máris kézbe van, stb. Ezzel csak magadnak csinálsz rosszat
15/18 anonim válasza:
Próbáld meg megetetni, tisztába tenni, lehet hogy a pocakja fáj, melege van vagy csak tényleg a közelségedre vágyik. Vagy esetleg a szabadban sétálgass vele a friss levegőn. Nekem nagyon sokat segitett hogy beszereztem babahintát, a kisfiam nagyon szerette, megnyugtatta és el is altatta. ( óceánvarázs-Fisher Price) Igy el tudtam menni wcre, tudtam mellette főzni, takaritani stb. Mikor kinőtte pihenőszéket vettem, igy szintén velem volt a konyhában és tudtam csinálni mellette amit csak kellett. A főzésre tipp, mikor a párod vigyáz a babára akkor főzz le egyszerre több ételt és adagokban tedd el a fagyasztóba. Pl pörköltből tudsz késziteni gulyáslevest, rizseshúst vagy csak tésztát főzöl ki hozzá és kész is az ebéd. Rántott hús, sajt, cukkiniből is mindig többet panirozok be és lefagyasztom, igy nagyon gyorsan főtt étel van az asztalon ha éppen valamiért nem jut idő a főzésre.
16/18 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy több emberes babád van, ahogy nekünk is. Nézz utána a neten az Adamo hintának, nekünk nagyon jó volt ebben a korban! Most fél évesen is jó, de már játszik benne, nem pihen. Napközben a babakocsin kívül máshogy nem is alszik? Próbáld meg ágyon altatni, hiszen sokszor arra ébrednek fel, hogy megszűnik a ringatás. Lehet, hogy nem jól alkalmazkodsz a biológiai órájához: próbáld csak akkor altatni, ha látod rajta a fáradság jeleit, ne folyamatosan, órákon keresztül. Nem lehet, hogy fáj a hasa, vagy egyéb díszkomfort érzete van? Annyi dolog lehet...A főzés, takarítás ne aggasszon most, bár tudom, nagyon zavaró, ha kosz és kupi van állandóan. És hogy más is kiszolgáltatott-e? Hát igen, nekem fél éves a lányom, a szuper játszósarkára nem lehet lerakni fél percre se mert üvölt. De túl kell élni:) Lesz majd jobb is, vannak kritikus időszakok.
17/18 Gabi86 válasza:
Tudom mit érzel.ne foglalkozz azzal ki mit gondol,csak a babával foglalkozz.ő neki rád van szüksége.a lányom 4 hós koráig rajtam aludt.szörnyen hasfàjós volt meg szorulásos.folyton cipeltem mert csak úgy volt el,nekem sajna nem volt kendőm,de az nagy segítség lett volna.később könnyebb lesz.majd mikor már kúszik,màszik vagy megy.a pihenőszék is jó ötlet kilàt belőle.
18/18 anonim válasza:
Kedves Kérdezö!Én nagyon megértelek az enyém 4 hónapos és ugyanebben a cipöben járok!Soha Soha nem gondoltam volna hogy egy kisbabával ennyire nehéz!Nem akarlak elkeseriteni de nekem most hogy elkezdett forogni még rosszabb lesz a helyzet....ugyanis éjjel alig alszik idáig legalább éjjel aludt,,,olyan vagyok mint egy zombi...szerintem a legtöbb nö nem tudja mire vállalkozik!Ugy vágyok egy órás alvásra mint egy falat kenyérre.....egyébként én nem értem miért vannak itt ilyen emberek akik csak lecseszni tudnak mindenkit...ne hallgass senkire sajnos ilyen a babád nem tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!