10 honapos babamat hagyhatom hogy jatszon a kiskutyankal?
Anyuék 8 hetes kuvasz kutyusuk jó indulatból karmolta és rágcsálta volna akkor 13hós kisfiamat. Mindegy h kicsi v nagy kutya, éles körme és foga van, a kutya nem tudja h az ilyen pici gyerkőccel nem lehet akárhogy játszani...
2 westienk van, elkeritve az udvarban, ha kiengedem őket nagyon kell figyelnem h a most 16 hós kisfiam az udvar egyik felében legyen mig a 2 kutya a másik felében. Jámbor állatok de múltkor hajszálon múlott h az egyik nem kapott oda a gyereknek amikor az tök erőből nekiállt tépni a szőrét. Időben értem oda. És nem a kutya lett volna a hibás. Soha nem tudhatod te sem...
Attól függ, volt-e gyerekekhez szocializálva a kutya kölyökkorától.
A hiba már ott elkezdődött, hogy nem engedted hozzá a kezdetektől.
A yorki (próbálok finoman fogalmazni, nehogy megbántsalak :D ) amúgy is egy olyan fajta, amit hajlamosak sajnos a gazdák nem nevelni, fegyelmezni, mert csak egy pár kilós kutya, akit a pórázon is vissza lehet rántani, ha netán ugatva őrjöng.
Szóval csak óvatosan, de mindenképp meg kellene ismertetned vele az új családtagot, ha eddig nem tetted és tudnia kell feltétlen, hogy a baba is felette van a rangsorban.
Én egy 25 kilós stafford gazdija vagyok amúgy és mikor hazajöttünk a kórházból, első dolgom az volt miután üdvözöltem a kutyánk, hogy bemutattam neki a lányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!