Hat hónapos gyerkőc nem kap sérvet ha hagyom sírni? Mennyit hagyhatom?
1. Ha a gyereknek baja van, akkor ne hagyd sírni.
2. A gyerek a sírástól nem kaphat sérvet.
Persze, nyilván van dolgod, mint mindenki másnak is. Próbáld meg magaddal vinni, hogy lásson. Én kiviszem a konyhába ha főzök, és ő nem akar egyedül lenni. Belerakom a pihenőszékébe, ami elég problémás, mert felül benne. De legalább látom, és ő is engem, úgy talán könnyebb várnia.
Mondjuk sérvet nem hiszem, hogy kap, ha eddig nem volt neki. Ahhoz azért sokat kellene sírni.
Tévét nem szoktam nézetni vele, de ha végképp nem tudok mit csinálni, akkor bekapcsolok neki egy gyerekdalos dvd-t, azzal elvan. Bár most már amúgy is elvan, mert mászik, és minden érdekes neki.
Eskü nem kötekedek de szerintem olvasd vissza magad.
Van más dolgod és ezért hagyod sírni inkább. Hacsak nem a vécére igyekszel, mi lehet olyan nagyon fontos.
Egyébként nem kap sérvet.
Nem kap sérvet.
Hogy mennyit hagyhatod? Amennyit a lelked elbír. Hogyan lehetne megoldani, hogy ne sírjon és te is haladj? Hordozással, pihenőszékkel, kevesebb játékkal körülötte(bármily hihetetlen, sokszor a túl sok izétől nem tud a gyerek elmélyülten "játszani", mert a bőség zavarában nem tudja, mihez kapon, ezért kiborul)stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!