8 (majdnem 9) hónapos babát egy éjszakára hagyhatom a nagyszülőknél?
Meg van szokva a kicsi a nagyszülőkkel?
Egy-két délutáni alvás próbát megpróbálnék előtte.
Egyébként nyugodtan otthagyhatod. Nekem a lány 7 hónapos, fiam 6 volt mikor először ott aludtak anyósoméknál. Lányomnál picit paráztam, de nem volt semmi baj.
Az enyém 8 hónapos volt, mikor anyukámmal hagytuk éjszakára, szintén esküvőre mentünk. Nagyon jól elvoltak, igaz nem a gyereket vittük anyához, hanem ő jött hozzánk, így a kislányom a saját kis megszokott környezetében maradt.
De nálunk amúgy is szoros volt a kapcsolat gyerek és nagyi között már a második héttől (két hetesen hagytuk először a mamával, mikor is vásárolni mentünk).
Még szép hogy otthagyhatod!! Nem kell ezen parázni, hidd el, ők még jobban vigyáznak rá sokszor!! :) MI akkor voltunk először esküvőn- szintén messze volt- ottalvós volt, mikor 7hetes volt a picink. TEsómnál aludta a baba. Tápis volt és nem jelentett gondot az etetése. De anyukámnál és anyósomnál is többször aludtak már a gyerkek. MOst pl a 3gyerekemből az egyiket nem tudtam tegnap hazahozni a mamától a hó miatt. Ugyhogy marad még pár napig, ő 2éves. Igaz, csak 15km-re lakunk egymástól, de olyan pánik van a hó miatt, hogy inkább nem megyünk el érte, tudom, hogy jó helyen van.
Érezzétek jól magatokat!! Jól fog esni egyetlenegy este mikor csak kettesben vagytok baba nélkül, hidd el!!! Táncoljatok, bulizzatok, és élvezzétek ki!!!
Az utolsó válaszolót azért kellett lepontozni, mert 7 hetesen a testvére vigyázott a babájára? Akkor tessék engem is, mert mi is elmentünk egy esküvőre, mikor a fiam 2 hónapos volt és anyukám jött el és vigyázott rá.Természetesen semmi gond nem volt, ilyenkor még nem számít nekik, ki van velük, főleg alszanak.
Kérdező! Szerintem nyugodtan menjetek el, nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!