Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős kortól használható...

Milyen idős kortól használható bébikomp?

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem tesz jót a gerincének, ha még nem jár. Ha meg jár, minek, csak ellustul.
2008. aug. 3. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor már önállóan tud ülni.
2008. aug. 3. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor tettem bele amikor már szépen ült,és állva is tartotta magát egy picit.Álltalába 8 hós kortól ajánlják.
2008. aug. 3. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem ajánlatos ,mert nem tanul meg elesni.És ha bekövetkezik az esés(mert befog)nem teszi maga elé a kezét,csak úgy hasra esik.

A másik hátránya pedig,hogy lábujjhegyezni fog nagy valószínűséggel,ha megtanul járni,mivel a bébikompot így hajtja.

2008. aug. 3. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
A bébikomp nem segíti a járás megtanulását, sőt, árt a baba csípőjének. Mivel mindig az egyik lábára nehezedik a nagyobb súly, ferdén tartja benne a csípőjét. Félig ülve "megy" benne, azaz nem is a járás mozdulatait sajátítja el, hanem egy felesleges mozdulatsort. És gyakran előfordul, hogy felborul vele, mert esetleg kipördül a kereke, vagy valami ilyen.
2008. aug. 4. 09:01
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat!!
2008. aug. 4. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok anyukától hallottam,hogy a szekrény tetején van,mert felborult vele a gyerek.
2008. aug. 4. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!