Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alábbiak szerint alakult a...

Az alábbiak szerint alakult a mozgásfejlődése, miközben két dolog kimaradt, hogyan "pótoljuk", ha már nem érdekli?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva lesz 8 hós.Megtanult anno hátról hasra fordulni,de hasról hátra csak egyszer-kétszer fordult vissza (ma már úgy sejtem csak véletlenül).Aztán hasról elindult mászni,majd már folyton feltérdelt. 2 napja pedig felállt,és azóta is folyton ezt gyakorolja.

De nem tud hasról a hátára fordulni, illetve nem ül le magától,mondjuk mászás közben/után.Helyette hasra fekszik ha mondjuk elfárad vagy meg akar állni játszani. (Ha leültetem ül mint a cövek,egyenes háttal)

Az hogy nem tud leülni talán nem olyan nagy baj mert arra még rá fog ő szerintem jönni,de az baj hogy nem tud hasról hátra fordulni. Már volt olyan,hogy éjjel felkelt hogy már nem jó hason,de nem tudott hátrafordulni,nekem kellett megfordítanom.Szerintem magától már nem is fogja megtanulni, mert esze ágában sincs a hasáról a hátára feküdni, mikor mászni, térdelni és felállni sokkal izgalmasabb számára...

Mit tegyek?

2010. jan. 8. 16:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jó módszer, Ayres-terápia a neve. Nem tudom pontosan hol találhatsz ezzel foglalkozó szakembert, de a net-en keress rá, biztosan találsz valamit!
2010. jan. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!