Ez a hobbim?! 4 hónapos a fiam és ha időm engedi itt logók, persze ha mindennel megvagyok és sétáltunk is . Most alszik . Itt találok választ a kérdéseimre! Első babás anyuka .
Én is függő vagyok!
4 hós a lányom,szinte minden kis apró kérdésemre találok itt választ.Nincs sajnos kitől kérdeznem a családban,és első babás vagyok.Ha nem is kérdezni szeretnék,de legalább megerősítést találok egy-egy döntésemre.
13 hónapos a babám, terhességem 5. hete járok ide :)
Ha alszik a babám, sokszor olvasgatok itt. Kérdezni ritkán szoktam, inkább a tapasztalataimat írom le.
Jó itt, bár néha vannak kiborító kérdések és válaszok, olyankor pár napig nem jövök.
5 hónapos lesz a kislányom, és miután megszületett, akkor akadtam rá erre a "kikapcsolódási formára". Az óta amikor csak tehetem itt ülök, és gyártom a kérdéseket, és válaszokat. Nekem is első baba, így tényleg sokat tanulok az itt olvasottakból. És nem utolsó sorban nagyon jó dolog másokkal megosztani akár a tapasztalataimat, akár az elképzeléseimet. Kár, hogy nem találtam ide már hamarabb.
:))
az enyém 9 hónapos, még mindig van időm. :D
de én a hoxán is nyomom, meg egyéb nem babás témájú fórumon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!