Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A "rágókázás" abból áll, hogy...

A "rágókázás" abból áll, hogy anyuka tartja a baba szájába? 2 hónapos, mozognak a fogcsírási, nyáladzik.

Figyelt kérdés

Látszik rajta szívesen rágcsál, amikor ecsetelem is a száját a babafültisztítót elkezdi rágcsálni.

nem tudom vegyek e neki kimondottan rágókát, vagy hűtőrágókát, mivel fogni még nem tud. vagy később kell ilyet venni?

és ha igen, akkor a hűtőrágókától nem fagy le majd a keze?

2014. júl. 14. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hónapos a kislányom és mi vettünk neki 3 hónaposan mert szívesen rágcsálta a kezünket, nyáladzik is... mi fogtuk ő rágdosta most meg már tudja fogni és nagyon szereti rágni.. még nem bújt ki a foga! A hűtőrágókát nem kell lefagyasztani, se jég hidegre le hűteni, neki már az is jó ha kicsit hidegebb, meg sztem az bőven elég is! Én nem szoktam mondjuk neki hűteni, mert még így is elvan vele és nem fáj neki nagyon és folyamatosan csak néha néha...
2014. júl. 14. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi

és napi hányszor mennyi ideig rágcsáltatod?

2014. júl. 14. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
az én babám 4 hós, meg tudja fogni, de még ügyetlen, nem tudja sokáig rágcsálni egyedül. van hogy fogom neki hogy rágja, ezt jobban élvezi. legtöbbet a pelenkát adtam neki oda,mert azt nagyon hamar egyedül rágcsálta, el volt vele
2014. júl. 14. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok :D

evés, büfizés után adtuk neki és addig amíg élvezte... elén tetszett neki de nem túl sokáig majd mikor már megtudta fogni mi kerestünk nagyon könnyűt és vékony fogókásat így a kicsi kezével is könnyen megfogta... mióta tud fogni egyre jobban szereti.. de mondjuk bármit megfog szereti megkóstolgatni :D

2014. júl. 15. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!