Hogy tettétek baba biztonságossá a lakást? Mit kezdtetek pl. a hosszabbítókkal, zsinórokkal?
gyorsan :D konnektorokat bedugóztuk, ajtókat lezártuk-ikeában vettem a konnektor védőt és a szekrény zárakat is.
ami veszélyes az ment fentre, ami nem az, az meg lentre, a kábeleket elvezettük úgy, hogy ne férjen hozzá, pl parketta szegő, szőnyeg alatt, szekrény mögött...
hosszabbítók is olyan helyen vannak amit nem ér el, pl. hűtő tetején, tv mögött, számítógép asztal mögött.
szekrényeket felfúrtuk. szerintem ez is fontos, gyerekkoromban rám dőlt a gardrób szekrény, mert rángattam az egyik ajtót, majdnem ott maradtam. de itt is olvastam, hogy felmászott rá a kisgyerek és ledőlt, vagy ismerősöméknél a gyerek a tv-t rántotta magára. mondjuk mi ezért lefúrtuk a tv-t az állványra, de így is sikerült magára borítania, nagy munka volt neki mire kilazította a csavarokat, szerencse, hogy 10 kiló sincs így nem lett baja.
még a vegyszerekre figyelek nagyon, wc-ben, fürdőben is csináltuk egy egy polcot jó magasan, én se érem el... :)
ja és kilincseket kivettük minden ablakból, szekrény tetején tartjuk, ha szellőztetek akkor kilincsel mászkálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!