Mikortól adtatok más folyadékot is a babának mint tápszer vagy anyatej?
Figyelt kérdés
7 hós anyatejes babámnak adjak esetleg teát vagy elég szerintetek az anyatej is továbbra neki?2010. jan. 8. 12:00
1/4 anonim válasza:
Altalaban az anyatej kb.hat honapos korig elegit ki a baba tapanyag szuksegleteit,ezen tul mar ajanljak az elvalasztast,mivel kiurulnek a vitamin es nyomelem raktarok a szervezetebol.En nyaron szultem,juliusban es bizony elso perctol kezdve adtam teat neki,hiaba manapsag az a divat hogy az anyatej etel is es ital is.Lattad volna milyen joizuen nyelte a teat(edeskomeny)es attol meg nem lett kevesebb tejem,most fogom kezdeni elvalasztani en is.A hasa soha nem fajt.Persze szoptatni fogom ha lehet egy eves koraig,de kell mar mast is adni neki.
2/4 anonim válasza:
Az én kislányom 4 hónapos koráig volt anyatejes,de már előtte is adtam neki néha teát,ő is nyári baba úgyhogy biztos jól esett neki a melegben.A 7 hónapos babádnak már nyugodtan adhatsz teát,vizet vagy akár bébi gyümölcslevet is.
3/4 anonim válasza:
Egyet értek az előzőekkel, viszon nekem hasfájós is volt a kislányom, és szorulásos, ezért itattam vele az édeskömény teát kamillával (Mecsek Baby), egy ici-pici cukorral (a védőnőnk javasolta). És nyári baba volt ő is, júniusi, szépen halad az elválasztás is.
4/4 A kérdező kommentje:
nekem is nyári baba. az a baj, hogy nem fogadja el a cumisüveget, így kanállal tudnám "beletuszkolni". kiskorában még ivott ugyan egy kis kamillateát de aztán cumizavaros lett és abba is hagytam. a hozzátáplálással egy helyben toporgunk. ma is volt mindenhol az étel csak nem a szájában pedig már egy hónapja próbálkozunk. el vagyok keseredve teljesen
2010. jan. 8. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!