Mikortól szoktátok elkezdeni a babóca hozzátáplálását?
Azért is mert nagy ne kezdd el!!
A fiamnál én hülye elkezdtem felelegesen, ekcémás is lett, 10 évess nem nőtte ki.
Lányomnál csak 6 hónaposan.
A bébikaja meg csak üzlet, nekik nem érdekük, hogy később kezd el, hanem az hohy minél hamarabb.
Szia!
Én 6 hónapos korban kezdtem a főzelékadást.Előtte csak gyümölcsöt,tejpépet adtam a kicsinek.Szerintem várjál még a szilárd kajával,főleg amit az üzletek árulnak.
ha erre a linkre rákattintasz ,sok okos dolgot olvashatsz a baba táplálásáról.
Köszönöm az eddigi válaszokat,várom a további tapasztalatokat is.Tényleg nem tudom,mit tegyek,de ha segítetek,könnyebb lesz eldönteni.
Szeretném,ha valaki azt is le tudná írni,hogy mivel kezdte-főleg,ha korán kezdte,például 4 hónaposan,ahogy a kérdésemben is megírtam.Például,ahogyan itt írta valaki,a tejpép,szerintem elég jó:hasonló mint a tápszer,csak kissé sűrűbb állaggal.Ettől talán azért allergia sem léphet föl,nem?
Én a nagyobbik fiamál 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást almával (először csak a levét adtam pár kanállal) majd jött a krumpli, a sárgarépa a sütőtök, a banán, a barack és így tovább. Adtam neki általam készítettet is és boltit is, de a boltit kicsit jobban ette. Mindeközben kipróbáltuk a tejpépet is ami szintén nagyon bevállt nála.
Szerintem a 4 hónapos kort azért mindenképpen várjad meg a hozzátáplálással és akkor elkezdheted vagy az almával vagy esetleg a tejpéppel (a kicsinél én is most evvel kezdtem 4 hónaposan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!