Éhesen sírt, mire kész lettem, meg visszaaludt. Most felébresszem?
Azt hittem alszik még egy órát, így lefejtem a felgyűlt tejet, mert 1 ó múlva úgyis újratermelődik.
hűtőbe betettem, 10 perc múlva lehűlt, csak a baba meg 10 perc múlva felébredt és sírt. rátettem cicire hátha elég a maradékami bent maradt, de nem sírt tovább.
erre kivettem a hűtőből a tejet melegíteni, túlmelegedett, le kell hűteni, közben elkezdtem a cumisüveget forralgatni, most kész minden, erre már meg alszik.
Szerintem a cumisüveget egyébként nem akkor kellene kifőznöd. A hűtőből az anyatejet pedig állíts bele forró vízbe,így esély sincs a túlmelegedésre,viszont a baba langyosan is elfogadja.
..de ha annyira éhes lett volna,tényleg nem aludt volna vissza,szóval ne keltsd fel.
Lehet, h csak a pocija fájt és büfizett vagy pukizott egyet, hogy megmozgattad, segített a levegőnek kijönni, amíg kint voltál, nem hallottad.
Vagy megijedt vmitől, és ahogy felvetted, megnyugodott. Ne ébreszd fel. Én is jártam így - sajnos mi tápszeresek vagyunk - de tuti, h akkor melegítettem túl a cumisüveget, mikor a legéhesebb volt, és visszaaludt, mire lehűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!