Felebresszem a 3 napos lanyom vagy sem?
Tegnap du negyed7-fel7-tol fel 8-ig szopizott. Elotejem rendesen van, szerencsere beindult. Magatol hagyta abba a szopast. Itana elvittek furdeni, majd 10-kor kaptam vissza, de mar melyen aludt. Nem ebredt fel semmire.
Most hajnali 1 es meg alszik. Nem mutatja jelet az ehsegnek.
Tanacstalan vagyok, hogy felkeltsem-e, mivel, napkozben azzal jonnek a csecsemosok, hogy oruljek, ha nem alszik, mert akkor este fog. Teny, hogy napkozben egy orat is elnezelodik a kezemben, ha ugy adodik.
Plusz nekem azt "tanitottak", hogy ne keltegessem, majd ebred, ha ehes lesz.
Viszont 3 napos. Nem sok alvas ez neki?
Nem sarga, nem aluszekony. Teljesen jol fejlodo csecsemo.
Ez hulyeseg h nem aludhat annyit egyhuzamban. Ha ehes kelni fog ugy is. Annyira picik meg ilyenkor es kimerultek a szulesben ok is h kell a pihenes.
Es mint irod is magatol felkelt. A furdetes utan amugy is nekem mikor visszahoztak meg a tobbieknek is mindig olyan beajultak voltak a kicsik h alig aakrtak felkelni. Lemeritette oket a furdes. Es ezt mondtak is a csecsemosok h teljesen normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!