Volt másnál is hogy 2-3 órán keresztül ringatva sem alszik el? Hogy nem fárad el egy kisbaba?
maraton ringatás és semmi hatás....
de végigmentem a ringatás 600 verzióján. jobb kézben, bal kézben, pokrócban, hintázósan, rázósan, a baba vízszintben, függőlegesen, feje fent tartva, lentebb tartva, lassan, ütemesen, sétálva, helyben állva, beszélve, némán, erkélyen a levegőn, bent a szobában, és n e m a l sz i k.
etetés rendben
hasfájás ellen beadva
egyszerűen nem értem.
úgy is volt, de akkor etettem is inkább, úgy elalélt, de 5 percre csak. egyébként simán letéve hatalmas sírás van belőle, kézben legalább csak nézelődik, elszokott aludni, de ma nem, míg én már állva majd el alszom, addig ő Óriási szemekkel nézelődik
ma 13:00-22:30-ig ez ment!
Szerintem ne igyál kávét, az enyém is érzékenyen reagált rá, de mire rájöttem....
Nekünk a bölcsőben ringatás vált be, és a hordozás (kendőben), amikor kisbaba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!