Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan adjam elsőre főétkezésr...

Hogyan adjam elsőre főétkezésre az új fajta ételeket, üveges bébiétel formájában?

Figyelt kérdés

Most adnék először babámnak glutén tartalmú bébiételt. Keverjem bele valami másba, vagy adjak neki amennyit kér? Ha összekutyulom nem lesz túl sok neki az ízek kavalkádja? Valami makarónis cucc, azt mivel keverhetem?

Ja, és valamelyik 6 hó-tól adható bébiételen ugyan rajta van hogy glutén mentes, viszont vajat tartalmaz...az meg tej származék...nem ?

2010. jan. 7. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért akarod keverni mással? Vagy félreértek valamit?

Szerintem add neki így ahogy van. A bébiételtől nem lesz baja, attól a picike vajtól ami benne van, nem kell félni.

2010. jan. 7. 15:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy értem, mivel valami új étel fajta van benne, így csak kóstoltatni kéne? vagyis adjak néhány kanállal, aztán valami mást, amit már megszokott? Mert ha ne adj isten allergiás a vajra vagy a gluténra akkor ha megeszik egy üveggel baja lehet, nem ?
2010. jan. 7. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!