Mennyi a kor külömbség gyermekeid között? Most 13 hónapos fiam mellé bevállaljunk egy kistesót, vagy még várjunk? Te mit tennél?
Nálunk a korkülönbség 3 év 10 hónap.
Így könnyebb volt sok minden:)A nagyot már jobban be lehet vonni illetve elvan egymaga is ha kell.
Szia!
Az én nagylányom 12 éves a pici lányom 20 hónapos a pici fiam pedig 2 hónapos.Semmi gond az ég világon nincs velük,terhesen volt kicsit nehezebb nekem,de most a kislányon nem látom kárát,hogy már nem csak őrá irányul a legtöbb figyelem.Így vissza gondolva az első pár nap talán cseppet féltékeny lehetett,egy párszor mondta,hogy ne szoptassam tegyem a helyére és menjek mert akar valamit.De mostmár nem emlegeti soha,mondja,hogy beni cicizik aztán tovább megy a dolgára.Szerencsés is vagyok mert nagyon jó kisbaba a fiam,így sokat tudok a kislánnyal foglalkozni,a nagy meg mikor megjön a suliból vele is tudok lenni.A kislánnyal ő is nagyon sokat játszik.Én őszintén megmondom sokkal rosszabbra számítottam.PIhenni is tudok,pl most is.Ennyi nekem elég,míg alszanak én gépezek itt veletek.Tehát nekem így nagyon jó és nem nehéz,de minden baba más,ha a pici fiú sírósabb lenne nem tudom ,hogy bírnám.És minden csak szokás kérdése,ha ott lesz a baba az lesz a természetes,hogy van,és az úgy lesz jó.
Ne magyarázkodj, mert nincs miért :) Ha meg tudtok élni úgy, hogy te csak gyest kapsz, akkor vágjatok bele, mert ha most a gyes után visszamész dolgozni, minimum 1 évet kell ahhoz melóznod, hogy minimális ideig járjon gyed.
Nekünk 18 hónap van a két gyerek között, nem mondom, hogy könnyű, de sokkal nehezebbre számítottam. A nagyobbat simán be lehet fogni a kicsi ápolásába: segít pelusozni, vetkőztetni, büfiztetni, fürdetni. Nálunk egy pillanatig sem volt féltékenység, ellenben azoknál az ismerősöknél, ahol több, mint 3 év van a két gyerek között.
Szia!
Nálunk 4 év 3 hónap.
Imádják egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!