Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hungexpos bababörzére magaddal...

Hungexpos bababörzére magaddal viszed-e a gyermeked/gyermekeid?

Figyelt kérdés
Azt olvastam itt, hogy elég nagy tömegre lehet számítani. Én még nem tudom.
2010. szept. 17. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen viszem! Sokan lesznek, de nem annyira! Mennyi idős a Babád? Van szoptatási lehetőség, étel melegítés, pelenkázó, stb. Baba és család barát hely
2010. szept. 17. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is belekérdeznék:) babakocsival be lehet menni? Hányra érdemes kimenni? Használt és új ruhák is lesznek?
2010. szept. 17. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Tavaly voltunk babakocsival (esernyőkocsi), borzasztó volt, mert lesza**ta mindenki, hogy ott ül a gyerekem, mindenki csapkodott a szatyraival, kb beleléptek a szájába. Így elég hamar az lett, hogy a férjem hozta a lányunkat, én meg toltam a babakocsit, és abba rámoltuk a cuccokat, amiket vettük.

Előtte pedig kenguruban vittük, amikor még kisebb volt.

Most ugyan nem megyünk ki, de biztos nem vinném oda még egyszer a gyerekemet. Egyrészt most már nem lehet kézben vinni annyit, mint tavaly, babakocsiban sem lehet tolni, de nézelődni/vásárolni is jobban tudsz, ha egymagad vagy (vagy férjjel barátnővel stb).

2010. szept. 17. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi eredetileg itthon hagytuk volna a 7 hónapos lányunkat, mert vennénk etetőszéket, pelenkát, stb. tehát nagy méretű dolgokat. A kocsi viszont kicsi. Anyósom a szomszédban lakik, ő vigyáz 1-2x rá, ha bevásárolni megyünk, de holnap inkább a pasijával találkozik. Komolyan, majdnem felrobbantam, amikor mondta. De megoldjuk nélküle is, bár lehet, hogy így el sem tudunk menni. Babakocsit is vinni kellene, hordozóban iszonyat nehéz, viszont a hátsó ülésre nem férünk így be szerintem. Ha meg hely nem lesz, nem tudunk venni semmit.

Vagyis: szívesen vinném, de gyorsabban haladnánk, ha itthon maradhatna.

2010. szept. 17. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
DE! Nagyon sokan vannak! Először 8 hónapos pocakosan mentünk a párommal... mondanom sem kell, hogy állandóan arra kellett figyelnem, hogy ne jöjjenek nekem. Aztán a gyerkőcöt is vittük babakocsiban. Ő élvezte, meg aludt is, de kocsival nem nagyon lehetett közlekedni. Párom kivette és kenguruba vitte amíg én nézelődtem, ők félreálltak. Nem volt valami felemelő. Nem figyelnek az emberek, csak bámészkodnak... Velük én biztos nem megyek, max. ha barátnőimmel meg tudom beszélni, hogy gyerek nélkül elmenjünk....
2010. szept. 17. 12:22
 6/9 A kérdező kommentje:

9,5 hónapos babakocsiban egészen jól elvan, de nem szokott a tömeghez. Anyósom tudna rá vigyázni, mert a férjem dolgozik.Így inkább rá bíznám.

A barátnőm fia még anyatejes ő 1éves. Azt meg tudnátok mondani esetleg van olyan helység, ahol lehet szoptatni?

2010. szept. 17. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Én eleinte nem vittem magammal a gyereket, anyukámmal mentünk kettesben, a férjem meg vigyázott a leányzóra. 3 éves volt, amikor először magammal vittem, ő akart mindenáron velem jönni. Ő nagyon élvezte, volt, hogy elment a nagyival megnézni a színpadon a műsort, én addig nyugodtabban tudtam nézelődni, de volt, hogy jött "bogarászni" ő is a cuccok között.

Most már visszük a kicsit is, de úgy, hogy jön velünk a férjem is, ő ellesz a gyerekekkel, én meg nézelődök.

2010. szept. 17. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Elekérdeznék!

Mit és mennyiért vettetek legutóbb? Új vagy használt dolgok vannak inkább?

2010. szept. 17. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Van szoptatásra kialakított hely, pelenkázóval. Én elöször 7 hónapos terhesen voltam kint, aztán a bartánőm 4 hónapos babájával (babakocsi), aztán az én 10 hóanpos babámmal (háti hordozó). nekem semmi gondom nem volt, igaz mi délután mentünk ki és lehet, hogy akkor már nem volt akkora tömeg.
2010. szept. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!