Hungexpos bababörzére magaddal viszed-e a gyermeked/gyermekeid?
Tavaly voltunk babakocsival (esernyőkocsi), borzasztó volt, mert lesza**ta mindenki, hogy ott ül a gyerekem, mindenki csapkodott a szatyraival, kb beleléptek a szájába. Így elég hamar az lett, hogy a férjem hozta a lányunkat, én meg toltam a babakocsit, és abba rámoltuk a cuccokat, amiket vettük.
Előtte pedig kenguruban vittük, amikor még kisebb volt.
Most ugyan nem megyünk ki, de biztos nem vinném oda még egyszer a gyerekemet. Egyrészt most már nem lehet kézben vinni annyit, mint tavaly, babakocsiban sem lehet tolni, de nézelődni/vásárolni is jobban tudsz, ha egymagad vagy (vagy férjjel barátnővel stb).
Mi eredetileg itthon hagytuk volna a 7 hónapos lányunkat, mert vennénk etetőszéket, pelenkát, stb. tehát nagy méretű dolgokat. A kocsi viszont kicsi. Anyósom a szomszédban lakik, ő vigyáz 1-2x rá, ha bevásárolni megyünk, de holnap inkább a pasijával találkozik. Komolyan, majdnem felrobbantam, amikor mondta. De megoldjuk nélküle is, bár lehet, hogy így el sem tudunk menni. Babakocsit is vinni kellene, hordozóban iszonyat nehéz, viszont a hátsó ülésre nem férünk így be szerintem. Ha meg hely nem lesz, nem tudunk venni semmit.
Vagyis: szívesen vinném, de gyorsabban haladnánk, ha itthon maradhatna.
9,5 hónapos babakocsiban egészen jól elvan, de nem szokott a tömeghez. Anyósom tudna rá vigyázni, mert a férjem dolgozik.Így inkább rá bíznám.
A barátnőm fia még anyatejes ő 1éves. Azt meg tudnátok mondani esetleg van olyan helység, ahol lehet szoptatni?
Én eleinte nem vittem magammal a gyereket, anyukámmal mentünk kettesben, a férjem meg vigyázott a leányzóra. 3 éves volt, amikor először magammal vittem, ő akart mindenáron velem jönni. Ő nagyon élvezte, volt, hogy elment a nagyival megnézni a színpadon a műsort, én addig nyugodtabban tudtam nézelődni, de volt, hogy jött "bogarászni" ő is a cuccok között.
Most már visszük a kicsit is, de úgy, hogy jön velünk a férjem is, ő ellesz a gyerekekkel, én meg nézelődök.
Elekérdeznék!
Mit és mennyiért vettetek legutóbb? Új vagy használt dolgok vannak inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!