Hogyan fürdetitek egyedül a 6-7 kilós babát?
Szia
Én pont ma láttam a Minimanó-ban ilyen fürdető hálót. Azt hiszem olyan 1000 ft körül lehetett..De nem biztos.
De ha nem laksz itt a környéken,akkor van weboldaluk is.
Ja..a bolt a Nagy Lajos kir. útján van. :)
Üdv.,egy 5 hónapos baba anyuja:)
Amúgy nekem 7.5 kg körül van a babám,és mi használunk szivacsot,amit belehet rakni a kiskádba. Sokkal könyebb azzal fürdetni. Azt hiszem a Tescoban vettük még úgy 5 hónapja... :) Biztos van még,és az sem drága. Nekem jobban tetszik,mint a háló,bár még soha nem próbáltam azt..
Na még valami..:) Nekünk olyan a fürdetőnk,hogy egyben pelenkázó is. Lehet gurítani,így minden fürdésnél csak betoljuk a fürdőbe,és felhajtjuk a pelenkázó részt,és az alatt van a kád. nagyon praktikus. Bár előszőr nem tetszett,de így már később belátom nagyon jó kis találmány. Nagyon biztonságos. Ez tuti nem fog felborulni.. :) Ja..és a kád alatt meg van 2 emelet,ahová egy csomó mindent belehet rakni. Én ott tartom a textíl pelenkáját,a pelusait,a gyógyszereit,és még egy csomó mindent. Tehát tényleg praktikus. :)
Na de már tényleg megyek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!