Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez gond?

Szerintetek ez gond?

Figyelt kérdés
20 hónapos kislányom még estére igényli a tápszert, ezzel szerintem nincs gond. de nem issza meg önállóan, hanem az ölembe fekszik és én itatom. Ez gond vagy belefér? Nappal iszik egyedül az itatójából meg pohárból( bár még azt is segítséggel). Két hónap múlva érkezik a kistesó addig rá kellene szoktatni arra hogy önállóan igya meg? Bár az evés se megy egyedül, egyszerűen nem érdekli, amúgy is rossz evő. Alig lehet egy pár falat kaját belekanalazni. Nem egyszerű eset a kiscsaj, bár sose volt az :-) Az evéssel 2 hónapos kora óta kinlódunk.
2014. júl. 5. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs azzal semmi baj ha öledbeb eszik. Élvezd ki hogy most ketten vagytok utána úgy is nehéz lesz.
2014. júl. 5. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez miért lenne baj? Pláne, ha amúgy tud egyedül inni. És miért kéne a kistesó miatt erről leszoktatni? Attól még, hogy kistestvére születik, nyugodtan megmaradhat az esti szertartás részeként, hogy az öledből issza a tejet.

Ne haragudj, de tényleg el sem tudom képzelni, miért gondolod ezt problémának.

2014. júl. 5. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:

19 hónapos a lányom, ő is hasonlóképp issza a reggeli-esti tápszerét.

Én kifejezetten örülök ezeknek a perceknek, mert amúgy nem egy bújós gyerek, mindig nyüzsög, meg nem áll egy percre sem, ilyenkor legalább békésen össze tudunk simulni.

2014. júl. 5. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

26 hónapos a kislányunk, és ő ugyan nem tápszert kap este, de kimondottan igényli, hogy a vacsit cumisüvegbe kapja, a kanapén szépen elhelyezkedve, úgy hogy én is odabújok. Minket nem zavar, a végére szépen elpilled, csak átvisszük az ágyába. Ez olyan esti rituálé.

Egyébként egyedül eszik, pohárból iszik, és szobatiszta.

2014. júl. 5. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen lusta,kicsit próbáld meg motiválni,hogy lassan azért egyen már egyedül mindjárt 2 éves,és Ő igyon legalább.
2014. júl. 6. 06:38
 6/6 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy igényli ezt. Elég hamar lesznek önállóak, én minden pillanatot megragadok, amíg igényelnek. :)
2014. júl. 6. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!