Miért van az, hogy 5 hós fiam még mindig csak cicin tud megnyugodni?
Figyelt kérdés
Nappal is minden elalvás előtt sír bármit csinálok, nyugtatgatom és amikor cicire kerül szuszant egy nagyot, mintha megkönnyebbülne, és pár pillanat múlva elalszik.
Nem akar sem cumizni, sem az ujját szopizni.
2010. jan. 6. 08:53
1/5 anonim válasza:
Hát a válasz benne van a kérdésben!
Ha nem veszi el a cumit,persze,hogy visszakivánozik.Persze az nem baj,hogy nem cumizik.Amúgy minden babát megnyugtat a cici.
2/5 anonim válasza:
Azt hiszem annyi a különbség a gyerekeink között,hogy az enyém lány:)Detto ugyanez...Kivéve az apjának,neki sokszor elalszik cumin is.Egy ideje megtalálta a hüvelykujját,de megnyugodni nem tud tőle és nem is alszik el vele.Ja,még kocsiban vagy babakocsiban alszik el cumival.Éjszaka is cicire kell tenni ha felébred,csak úgy alszik vissza.Nálunk sosem működött a ringatás,hátsimizés,stb.A ringatást eleve utálja.Szóval nálunk ha bármi baj van,cicre kell tenni,mert nem nyugszik meg.Félek,hogy ennek nem lesz jó vge,de ez van.
3/5 anonim válasza:
szerintem biztonságot, közelséget érez ezért nyugszik meg a cicin.
Nyugi, az enyém 2 évesem is ezt csinálta:))
4/5 anonim válasza:
Nélunk is ez a helyzet.7 hónepos és mintha tudatosabban CSAK cicin akar elaludni.Addig hisztizik amig mellre nem teszem.Félek mi lesz késöbb.Ja nálunk se válik be a ringatás stb.Ha belegondolunk szerintem 1 babának a világon ez a legjobb.Anya ölében cicivel a szájban :-).Imádom a drágám.
5/5 anonim válasza:
Amit problémának érzel az tulajdonképpen a legtermészetesebb dolog.Az én 2 éves fiam még szintén a cicin nyugszik meg.Mivel neki sincs cumija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!