Eleinte nem hagynám vele kettesben, amíg ki nem derül, hogy miért akart öngyilkos lenni. De hogy a gyerek közelébe se engeded??
Inkább az anyósért aggódj. Ahogy írsz róla, lehet, hogy miattad/miattatok akart öngyilkos lenni. Vagy mert tehernek érzi magát (ezt éreztetitek vele!!), vagy mert fölöslegesnek (szintén ti éreztetitek ezt vele), vagy egyszerűen fel akarta hívni magára a figyelmet. Aki meg akar halni, általában nem vacakol a gyógyszerrel...
Nem lehet hogy magányos?
Persze ha meg akarod ölni, bátran tiltsd el a gyerektől.
2010. jan. 6. 01:12
12/26 anonim válasza:
Mi az, hogy miattuk akart öngyilkos lenni? Ez hülyeség, neki magával vannak gondjai. Szerintem minden helyzet speciális, én nem büntetném unokamegvonással, de nem hagynám rá. És ezt el is mondanám neki, hogy értse meg a helyzetemet. Ilyenkor a baba a legfontosabb! Viszont rendszeresen látogatnám családilag.
2010. jan. 6. 06:58
13/26 anonim válasza:
A 01:12-es válaszoló egy kicsit elragadtatta magát!!!! Így látatlanba honnan a fenéből tudjuk hogy ki(kik) miatt akart öngyilkos lenni???? A kérdés feltevője tényleg kicsit érzéketlenül ír róla, de ez még nem jelenti azt hogy lelkileg terrorizálja...Egyébként ha normális, kedves és egyébként megbízható akkor sokat vinném hozzá a gyereket és néha ott hagynám mondjuk csak annyi időre mig elszaladok vásárolni vagy ilyesmi, hogy érezze hogy bízunk benne,de egész napra, vagy napokra én sem adnám oda csak mikor már idegileg felépült! Ha meg egyébként sem megbízható, vagy labilis akkor öngyilkosság ide vagy oda NEM mehetne hozzá a gyerek! De azt is figyelembe kell venni hogy a gyereknek mi a jó! Mert szerintem utálhatjuk akármennyire az anyósunkat de a gyerekünknek Ő a nagymamája és én tudom mennyire szerettem a nagyijaimat!:-)
2010. jan. 6. 07:21
14/26 anonim válasza:
Ha nem egy komplett pszicshopata szerintem azért engedd hogy találkozzohn a picivel,persze ugy hogy vagy te,vagy a férjed ott van.De azt hogy kettesben legyen a kicsivel én egyenlőre biztosd hogy nem engedném,még akkor sem ha nem valószinű hogy ártana neki,vagy magának.
Lehet,hogy többet mennék hozzá,mert szerintem az öngyilkossági kísérlet segélykiáltás.Igaza van abban az egyik válaszolónak,hogy aki meg akarja ölni magát,az nem vacakol tablettákkal.Ő fel akarja magára hívni a figyelmet,segítséget vár.Lehet,hogy többet vinném hozzá a gyereket,de egyedül nem hagynám vele.
2010. jan. 6. 08:22
17/26 anonim válasza:
én sem hagynám vele kettesben a gyereket, ez tuti. de mennék hozzá h lássa az unokáját, és kideriteném h valójában mi volt az ok.
2010. jan. 6. 08:32
18/26 anonim válasza:
Az enyém is megpróbálta néhányszor! Eddig szerencséje volt, nem sikerült. DE: a gyerekeimet egy percre sem bíznám rá. És nem csak az öngyilkossági kísérletei miatt!
2010. jan. 6. 08:36
19/26 anonim válasza:
Ugyan már!Nem fogja megölni a gyerekedet!
Ne hagyd vele egyedül,de azért az durva lenne ,ha emiatt soha nem láthatná az unokáját.Ha valaki el akarja dobni az életét annak oka van...én inkább ezen gondolkodnék el.Nyugi a gyerekedet nem fogja bántani.
2010. jan. 6. 08:43
20/26 anonim válasza:
Ahogy írsz róla látszik,hogy ki nem állhatod!Neked ez most kapóra is jött,hogy eltilthasd tőle nemigaz?
Hát mi sem szebb annál,mint egy olyan embertől elvenni a szeretteit,aki segítségre szorul.Hát ne is engedd még a közelébe se ..igazad is van,végtére lehet,hogy képes lenne a gyerekedet is megölni a szemed láttára.Ez nevetséges!Inkább segíthetnél rajta.Ez téged is minősít!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!