Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol van olyan táblázat amin...

Hol van olyan táblázat amin meg tudom nézni mennyit kell adni a babának enni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne nézegess táblázatokat, mert úgysem lesz jó... Minden baba más. Úgyis annyit eszik, amennyit akar, nem kell erőltetni. Ha jól érzi magát, nem nyűgös, akkor biztos jóllakott.
2008. aug. 1. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a baba tudni fogja mikor lakott jól.Semmilyen táblázat nem tudja nála jobban.Amúgy nem írtad mennyi idős is a baba?Nem szabad nagyon túldramatizálni az etetését, még megutálja az evést.
2008. aug. 1. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem hiszem el,mert pont úgy jártunk,hogy nem volt mérlegünk-én is azt mondtam minek méregetni.Elindult a tejem szopizott is,de nem jelezte ha éhes volt.Egyzserűen nem raplizott ,szopott ráaludt és mi azt hittük leget evett.Egy hét alatt miután haza jöttünk a khból majd 170grammot fogyott az amúgy is már 200gramm fogyásra.TEhát 3400született és 3030volt mikor észre vettük gond van,mert nem eszik eleget!Állandóan beriasztott a légzésfigyelő,mert le volt gyengülve.És ekkor derült ki,hogy az amúgy beindult tejem majdnem elapadta.Így szigorúan 3óránként felköltöttük és mértük minden evés előtt után,hogy vissza hozzuk a súlyát és meg fejtem mint egy tehén agyra főre.Most szerencsére már jóllakik belőle,de szeretném tudni mennyi a napi adagja a babának és ha már idősödik akkor is mennyit kelle ennie.nem hiszek a babának már ebben a dologban,hogy annyit eszik amennyit neki kell,mert csendes és nem jelzi ha éhes.Szval ilyen baba is van és joggal kérdeztem a kérdésemet,mert féltem és nem szeretnék úgyjra ilyen hibába esni.3hetes baba mamája
2008. aug. 1. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából 150*testsúly kilógramm,és megkapod,hogy hány grammot kellene szopiznia.

Tehát,mondjuk 3100grammos a gyerek,akkor 3,1*150=455gramm.Nah most,ha csak 400at eszika,kkor sem kell kétségbe esni,meg akkor sem,ha 500at.Ez olyan közelítő érték.

Ne hagyd bealudni a cicin.Ha elájult büfiztesd meg.A pelenkázást olyan 6 hetes kora körül tedd át kaja utánra,hogy ébredjen fel,és szóljon,ha még kér cicit.

2008. aug. 1. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget erre voltam kíváncsi:)
2008. aug. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!