Hol van olyan táblázat amin meg tudom nézni mennyit kell adni a babának enni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 21:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne nézegess táblázatokat, mert úgysem lesz jó... Minden baba más. Úgyis annyit eszik, amennyit akar, nem kell erőltetni. Ha jól érzi magát, nem nyűgös, akkor biztos jóllakott.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is a baba tudni fogja mikor lakott jól.Semmilyen táblázat nem tudja nála jobban.Amúgy nem írtad mennyi idős is a baba?Nem szabad nagyon túldramatizálni az etetését, még megutálja az evést.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem hiszem el,mert pont úgy jártunk,hogy nem volt mérlegünk-én is azt mondtam minek méregetni.Elindult a tejem szopizott is,de nem jelezte ha éhes volt.Egyzserűen nem raplizott ,szopott ráaludt és mi azt hittük leget evett.Egy hét alatt miután haza jöttünk a khból majd 170grammot fogyott az amúgy is már 200gramm fogyásra.TEhát 3400született és 3030volt mikor észre vettük gond van,mert nem eszik eleget!Állandóan beriasztott a légzésfigyelő,mert le volt gyengülve.És ekkor derült ki,hogy az amúgy beindult tejem majdnem elapadta.Így szigorúan 3óránként felköltöttük és mértük minden evés előtt után,hogy vissza hozzuk a súlyát és meg fejtem mint egy tehén agyra főre.Most szerencsére már jóllakik belőle,de szeretném tudni mennyi a napi adagja a babának és ha már idősödik akkor is mennyit kelle ennie.nem hiszek a babának már ebben a dologban,hogy annyit eszik amennyit neki kell,mert csendes és nem jelzi ha éhes.Szval ilyen baba is van és joggal kérdeztem a kérdésemet,mert féltem és nem szeretnék úgyjra ilyen hibába esni.3hetes baba mamája
2008. aug. 1. 22:00
4/5 anonim válasza:
Nagyjából 150*testsúly kilógramm,és megkapod,hogy hány grammot kellene szopiznia.
Tehát,mondjuk 3100grammos a gyerek,akkor 3,1*150=455gramm.Nah most,ha csak 400at eszika,kkor sem kell kétségbe esni,meg akkor sem,ha 500at.Ez olyan közelítő érték.
Ne hagyd bealudni a cicin.Ha elájult büfiztesd meg.A pelenkázást olyan 6 hetes kora körül tedd át kaja utánra,hogy ébredjen fel,és szóljon,ha még kér cicit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget erre voltam kíváncsi:)
2008. aug. 1. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!