Újonnan mennyibe kerül a a Plútós kismotor? 16 hónapos babának jó már?
Figyelt kérdés
nem tudom merre kaphatnék olyat, így csak a tezsvesz/vatera az irányadó számomra.mennyibe kerül újonnan?2011. nov. 23. 23:14
1/5 anonim válasza:
Én, valamelyik nap láttam 100ft-os boltban! (Bp.)
3600ft!!! volt... :O Szerintem, jó 16 hónapos kisfiúnak, de hamar ki fogja nőni. Szerintem, érdemesebb már egy rendes kismotort venni. Tavaszra-nyárra gondolva. Most úgy sem tud már annyit motorozni, max a lakásban.
2/5 A kérdező kommentje:
tezsvezsen postával lenne 2500körül. a lányomnak kellene :) most kezdett el járni egy hónapja, a plútós meg az ő méretének tűnt. mikormégcsak négykézláb ment, mindig ráült az ilyen mocikra. de köszi, meggondolom akkor.
2011. nov. 23. 23:26
3/5 A kérdező kommentje:
és azt olvastam motorok között is vannak méretek. ezek mindig rajta vannak a motoron?
2011. nov. 23. 23:26
4/5 anonim válasza:
Én , még nem láttam, hogy rajta lett volna a motoron, a méret száma..
Én ránézésre/kipróbálásra döntök!:)
Ha még csak most kezdett el járni, akkor érdemes plútos, vagy nyuszi motort venni, bent a lakásban szépen megtanulja használni, és tavaszra tudsz venni egy nagyobbat.
Amúgy én is így csináltam!:)
Első voltam!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi. én is azért szemeztem a plútossal mert az még alacsonynak tűnik :)
azt mondták a nyuszis nem túl stabil motor.
2011. nov. 24. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!