Lesz valaha napirendünk?
Kisfiam 2,5 hónapos. Mióta megszületett még nem volt két egyforma napunk. Nappal van úgy, hogy csak egyet alszik. Pl. tegnap déltől 4-ig. Aztán ébren volt este 10-ig. De van, hogy végig alussza a napot. Olyan is volt mar, hogy reggel 9-től este fél 10-ig ébren volt. Nem sír, játszunk, nézelődünk. Sokszor már majd' leesik a feje, csukódik a szeme. De a következő pillanatban már ki is pattan neki, és így megy egész nap. Este néha 8-kor màr alszik (kb. 3-ig), de néha csak 11-kor alszik el. Akkor kb. 5-ig szokott.
Semmit nem tudok mellette csinálni, mert ugye nappal ébren van, vagy csak fél órát szundikál. Ritka az olyan nap, mint a tegnapi. Védőnő szerint ébresztenem kéne mindig ugyanabban az időben pár napig. Hát nem tudom.
Köszi a tanácsokat.
10-es vagyok. Tudom, hogy nem könnyű és nem is egyszerű.
Én amíg ilyen pici volt addig ringattam a karomban akkor meg már láttam, hogy mindjárt elalszik de még ébren van akkor betettem a kiságyba, hogy ott aludjon el. Később aztán magától elaludt a kiságyban, soha nem kellett ölben altatnom. Esetleg a hátát simiztem amíg el nem szundított.
Tudom, hogy nm könnyű, de így lehet a gyereket megtanítani önállóan elaludni. Nem szabad feladni,előbb utóbb sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!