Melyik pihenőszéket érdemes megvenni? A McLarent vagy a Fisher Price rózsaszín Papasant?
Szeretnénk venni egy pihenőszéket 3 hetes babánknak. Igazából a Fisher Price tetszik, de annak nem dönthető a háttámlája. Van esetleg valaki, aki használta valamelyiket? Beszúrom mindkét termék linkjét.
Bocs,nem okoskodom,de szerintem fölösleges venned.
Rakd hordozóba a babád.
Nekünk van pihenő és örülök, hogy vettem. Mindenképpen legyen dönthető, mert amíg ilyen pici, fekszik, pár hónap múlva félülő póz, aztán ülhet is benne. Én ebben etetem is a lányomat. Nekünk pierre cardin van.
Ilyen.
A lábai billegnek, de ha elfordítod azokat a fekete izéket a lábai végén, akkor fixálni is tudod. 22E volt.
Szia!
Nekünk Mclaren van, igaz borsos az ára, de nayon szeretjük, s vízszintesig dönthető a háttámlája, a kislányom 1 hónapos kora óta el van benne, ma 4 hónapos, s egyszerűen imádja, bár mi már fentebb állítottuk neki a háttámlát. Míg főzök , végzem a házimunkát, el van benne, imádja ahogy hintáztatja, remegteti a kis testét. A hozzátáplálásnál is tökéletes, amíg nem tud ülni a baba az etetőszékben, Mi nagyon örülünk, hogy megvettük, a mi kislányunk IMÁDJA!!!!!!!
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!