Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nyúlottabb, foltosabb...

A nyúlottabb, foltosabb bodykat elteszitek a kistesónak, ha akartok majd?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 21:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is elrakom őket, csak érdeklődtem.
2010. jan. 6. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Kicsi még a baba, gyorsan nő, és mi amúgy is elég sok darabot tartunk egy-egy méretből. Nem tudja elhasználni. Kb. 10x kerül rá egy darab, és már ki is nőtte. Persze, hogy eltesszük. Kaptunk viszont ajándékba olyan kopott-foltos használt cuccot barátoktól, amiket én a saját gyerekemre sem adnék rá, de pláne ajándékba szégyellném odaadni.
2010. jan. 6. 11:10
 13/13 anonim ***** válasza:
11.10 esnek, mi is kaptunk egy ismerősünktől olyan elhasznált ruhádarabokat, hogy megköszöntem majd mikor elmentek kidobtam.Még a családsegítőbe sem mertem ilyen kopott ruhákat bevinni.Nem tudom mit képzel ez a távoli rokon, de szerintem neki égő, hogy ilyet hozott.Inkább ne hozott volna semmit, vagy 300 ft ért lehet rágókát kapni, vagy egy darab zoknival is ami új már nem lett volna olyan kínos.:( Én biztos, hogy nem viszek ajándékba senkinek használt ruhát, ha látogatni megyek babához, inkább viszek egy ruhadarabot ha nincs pénzem de az új legyen.Volt, hogy nem bevállt ruhadarabokat, vadi újakat adtam rokonoknak a lányomról, de csak olyat ami tényleg szép volt, és nem babalátogatóba hanem csak úgy, és azt is megmondtam, hogy nekem az én lányomnál nem vállt be pl. a gumija miatt mert szorította stb. szóval megmondtam az igazat, miért nem teszem el a tesónak és miért ajándékozom oda.Vagy volt, olyan, hogy két egyforma volt, és az egyiket odaadtam az egyik ismerősömnek csak úgy, nem adtam el, hanem odaadtam.
2010. jan. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!