Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az az egy dolog, ami...

Mi az az egy dolog, ami hiányzik a Babád születése előtti "régi" életedből?

Figyelt kérdés
Nekem az olvasás hiányzik nagyon. Mire este lesz, és elalszik, én annyira fáradt vagyok, hogy egyszerűen két oldal után elalszok... :)
2014. jún. 30. 21:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

HIányzik a szabadidő!!

A rend- pedig nem vagyok rendmániás- de hogy nem tudok úgy végigmenni a házon, hogy minimum egy kisautót vagy pattigolyót ne találjak egy ajófélfánál, vagy a közlekedő-nappali közepén már 6éve... Néha kiborít.

:))

De azért van kárpótlás is bőven 3kisfiu mellett.

2014. júl. 1. 07:28
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

A szabadidő...

Ami alatt azt csinálok amit akarok, amihez épp kedvem van. Legyen az egy könyv, egy film, egy kis semmittevés, egy kis csavargás, vagy futás....

2014. júl. 1. 08:15
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A spontaneitás hiányzik a legeslegjobban, és ez az élet bármely területére vonatkozik. Napirend szerint élünk, mindig megvan, hogy mit mikor csinálunk, a babához igazítjuk a programjainkat, amit nagyon szeretek, kényelmesebb így élni sokszor, de azért eléggé hiányzik az, hogy egyszer csak fogjuk magunkat és kiruccanjuk, elmenjünk éjszaka sétálni vagy bedobni egy gyrost, hétvégén csak úgy minden előzetes tervezés nélkül kiránduljunk vagy hasonlók.
2014. júl. 1. 08:30
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A csend és hogy akkor mehessek vásárolni,amikor akarok.Akkor főzzek,takarítsak amikor akarok.
2014. júl. 1. 09:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Az "önállóság"! Értem ez alatt,hogy azt csináljak és akkor amikor akarok. Nehezen szoktam meg,hogy ilyen sokat kell igazodni valakihez! :)
2014. júl. 1. 10:20
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Legjobban nekem is a nyugodt,ébredésmentes alvás,illetve a magamtól ébredés:)
2014. júl. 1. 12:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hú, az sok van. Mikor mi. De a RENDES ALVÁS talán a legelső helyen.
2014. júl. 1. 12:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Szabadságom.
2014. júl. 2. 15:05
 29/29 anonim ***** válasza:
nem értem ezt a pontozást, elhiszem hogy sokan alig szexelnek de a mi kapcsolatunkban fontos, minden mást megtudunk oldani,még az alvást is beosztjuk hétvégén bár én vagyok aki tovább szeret aludni, arról nem tehetek,hogy más nem tudja megoldani,hogy szinte ugyanúgy éljen,mint a gyerek előtt
2014. júl. 2. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!