Mi az az egy dolog, ami hiányzik a Babád születése előtti "régi" életedből?
A lazasagom és a gondtalansag érzete, most sajnos nagyon paras lettem,sokat szorongok.. :(
Paromnak az esti setak, a jó nagy beszélgetések, a megkivanos szerelmes szeretkezesek.
A függetlenség érzése.. ez furcsa szó rá, de úgy fogalmaznak meg, hogy z az érzés, hogy ha most a babamnak rossz napja van nekem is az van, teljesen tőle függ a kedvem, nem tudok önállóan létezni. De tudom ez termeszetes, hiszen így tudok rahangolodni.
Mindemellett minden ja legjobb így, de minden olyan más és nekem 8 hónappal szülés után se sikerült mindent teljesen megszokni. Ezek komoly embert formáló folyamatok.
Még egy pont az alvásnak... :)
(nekem amúgy az hiányzik, hogy nem kellett beosztanom az időmet, mehetett minden a saját spontán útján...)
Ha csak egyet választhatok, az a nyugodt, pihentető alvás.
Utána egy jó film megnézése nyugiban, olvasás, szeretkezés, nyugodt evés, rend és tisztaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!