Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az az egy dolog, ami...

Mi az az egy dolog, ami hiányzik a Babád születése előtti "régi" életedből?

Figyelt kérdés
Nekem az olvasás hiányzik nagyon. Mire este lesz, és elalszik, én annyira fáradt vagyok, hogy egyszerűen két oldal után elalszok... :)
2014. jún. 30. 21:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Alvas (2 gyerekem van es nem az alvasukrol hiresek)
2014. jún. 30. 22:41
 12/29 anonim ***** válasza:
35%
Hogy nem szeretkezhetünk a párommal akármikor amikor csak kívánjuk :)
2014. jún. 30. 22:44
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
Egy dolog?? Nekem minden hiányzik!
2014. jún. 30. 22:47
 14/29 anonim ***** válasza:

A lazasagom és a gondtalansag érzete, most sajnos nagyon paras lettem,sokat szorongok.. :(

Paromnak az esti setak, a jó nagy beszélgetések, a megkivanos szerelmes szeretkezesek.

A függetlenség érzése.. ez furcsa szó rá, de úgy fogalmaznak meg, hogy z az érzés, hogy ha most a babamnak rossz napja van nekem is az van, teljesen tőle függ a kedvem, nem tudok önállóan létezni. De tudom ez termeszetes, hiszen így tudok rahangolodni.

Mindemellett minden ja legjobb így, de minden olyan más és nekem 8 hónappal szülés után se sikerült mindent teljesen megszokni. Ezek komoly embert formáló folyamatok.

2014. jún. 30. 23:01
 15/29 anonim ***** válasza:
Hogyha olyanom van bármikor elmehessek éjjel bulizni egyet vagy bármikor bárhova. De nem cserélnék semmi pénzért.
2014. jún. 30. 23:04
 16/29 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyien írtatok! ;) Nekem is hiányoznak ezek a dolgok... Csak azt nem tudom, hogyan lehetne egy egyensúlyt megtalálni. A régi életem más volt, mint a mostani, és lehet gáz vagyok, de hiányzik néha. Persze a mostanit is szeretem, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyi lemondással jár az anyaság. Most egy egyszerű bevásárlás egy nagy logisztikai feladat. :)
2014. jún. 30. 23:12
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Még egy pont az alvásnak... :)

(nekem amúgy az hiányzik, hogy nem kellett beosztanom az időmet, mehetett minden a saját spontán útján...)

2014. jún. 30. 23:14
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
A szombat reggeli "ma tuti nem fogok semmit sem csinálni" érzés.
2014. jún. 30. 23:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Régen hétvégente a férjemmel szinte egész nap ágyban voltunk, filmet néztünk, semmire nem volt gond. Mióta gyerekünk van (2 is), 6-7 között már ébresztenek és hihetetlenül lefárasztanak estére. :) És az is ritkaságszámba megy, ha egy tányér ételt nyugodtan meg tudok enni!
2014. jún. 30. 23:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egyet választhatok, az a nyugodt, pihentető alvás.

Utána egy jó film megnézése nyugiban, olvasás, szeretkezés, nyugodt evés, rend és tisztaság.

2014. júl. 1. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!