Az idő miatt ilyen a kisbabám?
Figyelt kérdés
egész nap ordított torkaszakadtából. addig áll meg mig eszik de amint kint a szájábol a cici ordít. ami máskor lekötötte most semmit se ér! szerintetek?2014. jún. 30. 16:32
1/12 anonim válasza:
Nálunk is ez van, ritka az ennyire rossz nap, remélem, hogy csak az idő miatt.
2/12 anonim válasza:
Ma majd' megőrültem az amúgy kedves, alkalmazkodó, csendes kisfiammal. Mindenből elege volt, egész nap csak panaszkodott, nyögött. Azt hiszem, megőrülök, ha holnap is ez lesz!
3/12 anonim válasza:
Bár nekem még csak a pocakomban van, de egész nap meg sem áll. Rugdalózik, pedig nyugodt baba.
4/12 A kérdező kommentje:
érzékenyek az időre pocakon kívül, belül!
köszi a válaszokat
2014. jún. 30. 18:22
5/12 anonim válasza:
Nekem a hétvégét ordította végig (szerencsére, mert apa is itthon volt :)), ma meg kb. 3 órát volt ébren, különben alszik egész nap (4 hónapos). Remélem éjjel nem fog kukorékolni.
Tutira az időjárás, szegények nagyon megérzik.
6/12 A kérdező kommentje:
enyém is 4 hónapos. korábban csak többet aludt mikor ilyen idő volt, nem otdított, most zavarta meg szegényt!
2014. jún. 30. 19:34
7/12 Hencsi55 válasza:
Ez érdekes, nálunk is ez volt. Se aludni, se enni, se játszani, semmit nem akart. Egész nap cipeltem, de volt, hogy még akkor is ordított. Az én kisfiam is 4 hónapos :) Remélem holnap jobb lesz a helyzet.
8/12 anonim válasza:
Biztos, hogy az miatt van. Az én négy hónapos kislányom is nyűgös volt ma, a tegnapi napot pedig szinte végig aludta. :-) Még engem is megvisel ez a bolond időjárás, hát még akkor ezeket a kis csöppségeket.
9/12 A kérdező kommentje:
nálunk is feltűnő nyugodtság előzi meg a nyügös napokat, de ilyen még nem volt. de látom nem csak az én kislányomat viseli meg!
2014. jún. 30. 21:19
10/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy meddig volt nyűgös a babátok? Az enyém 7 hónapos, de még ilyennek nem láttam. Mindenért sírt, nem tudott elaludni. Imád lenni a hintában, játszószőnyegen, de tegnap délután/este csak kézben nem sírt. Egyedül szokott elaludni a kiságyban, soha nem sír, de tegnap??? Azt hittem megőrülök és soha nem fog elaludni. Amikor megnyugodott és tettem volna vissza a kiságyba már kétségbeesetten sírt. Ma feltűnően sokat alszik, remélem csak a front volt a bűnös (bár ilyen még soha nem volt) és nem valami lappang benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!