Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annak lehet rossz oldala,...

Annak lehet rossz oldala, hogy ha a hasamon alszik?

Figyelt kérdés
Annak lehet rossz oldala, hogy ha a kisfiammat úgy altatom el délutánonként vagy a hajnali szopi után, hogy ha nem akar visszaaludni ( 3kor) , hogy a franciaágy közepén hanyat fekszem és őt a hasamra rakom és úgy alszik el csak és néha én is belealszom, mielőtt a kiságyába tenném?
2008. aug. 1. 15:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem akar elaludni= látszik, hogy álmoska, mert laposan néz, csak behallatszik az utca zaja meg ilyen nehezítő körülmények is vannak és kicsit nagyon fel is ébred evéskor ::O))
2008. aug. 1. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet rossz oldala, pl, ha rászokik..és te majd nem akarod már így altatni, nehéz lesz vele, vagy ha nagyon bealszol, leesik esetleg ráfekszel..az sem jó.Más megoldást kellene találnod!
2008. aug. 1. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2008. aug. 1. 20:21
 4/7 anonim válasza:
Ha csak így alszik el, akkor igen, lehet rossz oldala. Hamar hozzászokik, hogy így altatod és később csak így fog tudni elaludni, mert ezt szokta meg. Az én kisfiam most 4 hónapos, az első két hónapot szó szerint rajtam töltötte...aztán muszály volt lépni, igaz nehéz volt leszoktatni, de ma már a saját ágyában alszik. Minél tovább engeded, hogy rajtad aludjon, annál nehezebb lesz leszoktatni róla.
2008. aug. 1. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A baba 2 hónapos és az utóbbi 3-5 napban csináljuk ezt, m a 2 hós oltás után nagyon kimerült lett, de elaludni nem tudott szegénykém.
2008. aug. 1. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
szia az enyém is igy aludt,most 10 hetes 3 hete csak ugy alszik ha leteszem az ágyába hasra.magátol szokott le róla de ha nem tette volna még mindig szivesen altatnám ugy.annyira kicsik még szüksége van a közelségedre
2008. aug. 1. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:

eleinte a lányom nekem is a mellkasomon aludt.Azt´n elaludt magának is,e´s így ez elmúlt.Pedig hogy szerettem,mikor a mellkasomon aludt....:)

gyorsan elmúlik ez az idö.Nyugodtan...

2008. aug. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!