Sajnos nem csak néha érzem. A párom be is vallja, hogy nem tud mit kezdeni a 16 hós fiával. 5 percet sem töltenek együtt:-(
Nálunk hiába villog azzal, hogy ő dolgozik, mert én meg itthon dolgozom, jórészt én tartom el a családot. Ami nem lenne gond, ha legalább egy kicsit a házimunkában segítene. De abban sem tesz semmit. Egész nap ül a számítógép előtt és játszik!!!! Na ez a csúnya dolog. Lehet, hogy válás lesz belőle, mert ez így nem állapot.
2010. jan. 5. 13:33
12/13 anonim válasza:
Sziasztok! Nálunk a napokban borult ki a bili ez miatt, már nem bírtam tovább. Úgy vártam már a karácsonyi leállást, hogy majd apa el lesz a lányával én meg sütök főzök...na jól el is képzeltem, fele sem úgy volt. Egyáltalán nem szóltam mert azt hittem hogy majd magától észre veszi mi is a bibi. Onnantól állandóan felkaptam a vizet mert pl. annyira nem volt képes hogy reggel felkeljen hozzá, tisztába tegye, átöltöztesse pizsiről és tápszert készítsen neki, pedig itthon volt tizenpár napot ugye. Na aztán újév után kiborult a bili, nem beszéltem vele és közöltem hogy keresek albérletet és költözünk. Mire jött a válasz hogy az én döntésem. Azt hittem nekiugrok, aztán másnap jött hogy miért akarok elmenni meg ilyenek mert nem érti. Nem mondtam neki semmit és hogy hogynem ma reggelre elkészítette a gyerek kajáját sőt felkelt ő is ahogy mi. Azóta beszélek vele :) Szeretem de ők tényleg máshogy vannak betáplálva és hiába mondom el 50x hogy mi esne jól vagy mi lenne a segítség de úgy látom ez csak náluk napokra rögződik. Talán ha nagyobb lesz a lányunk már más lesz a helyzet, addig meg valahogy kibírom mert jó ember a férjem és szeret minket csak valahogy mégis másképp működik.
2010. jan. 5. 13:52
13/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is veszekedtem már emiatt a férjemmel egy párszor.Ő mondjuk segít, ha szólok neki, mindent megcsinál, amire megkérem.Csak nekem vannak akkora elvárásaim, hogy azt szeretném, hogy magától csinálja.Hogy ne kelljen szólni, hogy pelenkázza át a gyereket, vagy mosogasson el.Pedig segít, ha szólok, csak nem magától.Ő ilyet nem mond mondjuk, hogy ő egész nap dolgozott, mert tudja, hogy én se állok meg egész nap.A fürdetés minden nap az ő dolga, én addig tudok csak pihenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!