Mennyit foglalkozik a férjetek a babátokkal?
Az én férjem hazaér 6 előtt nem sokkal, onnan övé a babánk (13 hónapos). Játszik vele, mennek fürdeni, stb. Bár a vacsit már én adom neki. Reggel is játszanak egy fél órát, mielőbb elmegy dolgozni. Hétvégén szinte egész nap együtt játszanak.
Pelenkázás, öltöztetés, etetés az enyém. Mondjuk ha elmegyek valahova, megcsinálja ezeket is szívesen.
Nagyon jó apa, nagyon jó férj.
Én házimunkát végezni nem engedem őt. Ő a munkahelyén dolgozik, én itthon házimunkázok, ez így van rendjén szerintem.
Más lesz a férjednek is majd, ha már nagyobb lesz a fiatok, ha már járkálni fog, ha már lehet vele labdázni, stb. Pár hónap, és le se lehet őket vakarni egymásról. Drukk :)
Nálunk sokat segít, bár keveset van itthon. Ami fix, az az esti fürdetés, ami mindig az övé.
Míg kisebb volt a fiunk, addig kicsit nehezebb volt, főleg, mikor anyás volt, akkor nehéz volt vele másnak játszani, senkivel nem volt el a gyerek, olyankor apa is megunta, hogy folyamatosan nyűgös a gyerek, ha vele van. De mióta ez elmúlt, sokat játszanak együtt.
Mióta járni tud, azóta meg sokat vannak együtt sétálni, játszótéren, vagy elmennek vásárolni. Ez nagy segítség nekem, mert így legalább van 1-1 órám néha, otthon egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!