Leírnátok mennyit és hogyan foglalkozik párotok a 6 hó
körüli babátokkal?
Figyelt kérdés
Miket csinál a babával? Mennyi ideig? Jól kijönnek? Vagy 5 perc után már megy is?
2010. márc. 6. 21:16
1/10 anonim válasza:
11 hós a kislányom,párom az első perctől bármikor pelust cserél,fürdeti,eteti,énekelget stb stb Most hogy már nagyobb,sokkal jobban és tovább eljátszanak. Többségébe a gyerek mindig előbb megunta apát :)
2010. márc. 6. 21:19
2/10 anonim válasza:
Ő fürdeti. Ez fix pont. Ezenkívül amikor csak olyan kedve van, bolondozik vele, néha elmennek együtt vásárolni, ilyesmi. Vele még nem kell nagyon "kijönni", vidám jó kedvű baba, a nagy tesóval már több a dolga, ő 2,5, nagyon apás. :o)
2010. márc. 6. 21:19
3/10 anonim válasza:
Szia! Elvan vele:)Imádja a kiscsajt! Nagyon ritka ha épp nincs kedve vele lenni de akkor is csak azért mert fáradt /sokat dolizik/.De énekel neki pelenkázza eteti ha kell. Hülyéskednek. A nyakába rakja ha kell lefekszik vele a földre játszani:)!ÉS a te párod?
2010. márc. 6. 21:26
4/10 A kérdező kommentje:
Engem most az zavar hogy amikor a férjem babázik mert épp főzők vagy olyat csinálok amihez meg kell kérnem hogy most foglalkozzon a babánkal, akkor nagyon rövid idő után vagy már az elejétől csak ül vele, vagy áll fogja és nézi amit csinálok várva mikor végzek, és olyankor a babám is csak néz és nyüszizik, unatkozik... azt szeretném ha ketten szórakoznának, ha beszélgetne neki, játszana stb Amikor anyukám segít akkor olyan jól elszórakoznak amíg én valamit megcsinálok, sok idő múlva kezd csak a babám hiányolni
2010. márc. 6. 21:31
5/10 anonim válasza:
Nálunk is a fürdés a fix pont, azt nagyon kevés kivétellel a párom csinálja, születése óta. Ha elmegyek vásárolni, főzök, takarítok, vagy bármi, akkor nagyon jól elvannak, játszanak együtt, külön:D, apa jól el tudja szórakoztatni a fiamat.
Amióta hozzátáplálunk, azóta még eteti is:)
ҝ
2010. márc. 6. 21:44
6/10 anonim válasza:
Szia! Az én párom ugyanígy volt eleinte. ha rábíztam a picit, betette a pihenoszékbe, o meg nézte a tv-t, ha nem nagyon maradt, akkor egy kézzel ringatta, de kozben a tv... Kb. 2 hete kezdett el változni a dolog, most már 1 órát is elvan vele, bolondoznak, játszanak ,nevetgélnek stb. Az esti furdetést ke nem hagyná, igaz, én furdetem, de mindig ott van, segít. Szerintem a te párod is fog változni, majd eljon az ideje, ne félj! Kitartás :))
2010. márc. 6. 22:26
7/10 anonim válasza:
Nálunk sokat segít a férjem, már amennyit a munkája engedi, eléggé össze-vissza dolgozik. A fürdés az övé, ha itthon van, sokat is játszanak, a fiam rajong az apjáért. Az időérzéke nagyon jó, tudja mikor jön kb. haza és megvárja, vagy elötte alszik egyet. 5 hónapos mult.
2010. márc. 6. 23:02
8/10 anonim válasza:
Nagyon sokat babázik a férjem, 3 gyerekünk van, a legkisebb csecsemő, de neki is időbe telt, mire az elsőnél megérezte, mit is lehet kezdeni egy ilyen pici babával. Nem mondta ki, de láttam, hogy bizonytalan, fél és ötlettelen is. Amikor velem játszott a kicsi, láttam, hogy figyel, és próbál abba bekapcsolódni. Valahogy így hármasban alakultak ki azok a játékok, amikkel aztán egyedül is elboldogult. Ma az történt, hogy aludt a kicsi, a párom mellette dolgozott (volna) a számítógépen, én meg a két nagyobbal játszottam a másik szobában, át is szóltam neki, hogy jó ideje alszik már a kicsi, visszaszól, hogy dehogy, azóta itt van a kezemben és azóta beszélgetünk, hogy kimentél. Pedig csak 2 hónapos.
2010. márc. 6. 23:14
9/10 anonim válasza:
Úgy kezdem, hogy apuka vagyok. :)
Meglátásom szerint az apukák bizonyos hányada kicsit tart, fél, vagy éppen idegenkedik a pici babáktól. Először talán furcsa kicsit nekik az új jövevény. Ti ugye anyukák 9 hónapon keresztül egyre közeledtek a gondolattal és egyre jobban összeszoktok a babával, talán ez lehet a különbség oka. De ahogy látom idővel az apukák nagy része kezd egyre jobban közeledni a babához és 1,5-2 éves kortól már kifejezetten büszkék a gyermekükre.
Szerintem hagyj egy kis időt még neki, nem hiszem, hogy ez hosszabb távon így maradna.
Én már születés előtt énekeltem neki a mama hasában, annyira vártam! :)
2010. márc. 7. 00:29
10/10 anonim válasza:
Nekem,kb.ezt csinálja mint Neked kérdező! :S Enyém berakja a pihenőszékbe,aztán telepakolja játékkal,mikor neki áll sírni,addig hagyja amig be nem megyek,aztán mikor hllja hogy elindultam befelé.akkor veszi csak fel. vagy lerekja megamellé és nézi a tv-t. pelust nagy nehezen cserél neki. Ezért nem merek elmenni 1-2 órára,mert nem merem rábízni a gyereket. mi lesz ha el kezd mászni.... :( 6,5 hós.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!