Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen egyedül nevelni egy...

Milyen egyedül nevelni egy pár hónapos babát?

Figyelt kérdés
Elég rosszúl áll a szénánk itthon és lehet egyedül maradok a 2 hónapos babómmal. Szeretném megtudni, hogy mire számíthatok. Nehéz egy kölökkel új párt találni?
2008. aug. 1. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

UGYAN MÁR! NE CSÜGGEDJ! HA MINDENKÉPP EGYEDÜL MARADSZ, NEM JAVÍTHATÓ A HELYZET AKKOR SEM DŐL ÖSSZE A VILÁG. NEKEM 3 KÖLKÖM VAN ÉS ANNAK ELLENÉRE HOGY NEM TARTOM MAGAMAT KÜLÖNÖSEBBEN SZÉPNEK , MINDIG AKADNA PASI. A MOSTANI FÉRJEM IS EGY GYEREKKEL VETT FELESÉGÜL. AZÓTA IKREKET SZÜLTEM NEKI. MI JÓL VAGYUNK DE UDVARLÓ RENGETEG AKAD. OLYAN IS AKI KOMOLYAN SZERETNÉ MÉG AKÁR 3 GYEREKKEL IS. MÉG JÓ HOGY A FÉRJEM BÍZIK BENNEM MERT KÜLÖNBEN LENNE ITTHON NEMULASS! BÍZZ MAGADBAN ÉS HAGYATKOZZ AZ ÖSZTÖNEIDRE. A KIEGYENSÚLYOZOTT NŐKET ELŐBB ÉSZREVESZIK A PASIK. A KISMAMÁKAT MEG TAPASZTALATOM SZERINT MÉG ELŐBB.

AZT GONDOLOM HOGY HA NAGYON ROSSZ OTTHON A HELYZET AKKOR JOBB LÉPNI MERTA GYEREKNEK SEM MINDEGY MILYEN LÉGKÖRBEN NŐ FEL. ÉN ÍGY TETTEM AZ ELSŐ PÁROMNÁL ÉS BEVÁLT. A GYEREKET AKKOR VISZI HOZZA AMIKOR AKARJA. ÉN NEM TILTOM. A GYEREKNEK IS EZ SZOLGÁLJA ÉRDEKÉT.

PASI MEG LESZ NE AGGÓDJ! MINDEN ZSÁKNAK VAN VALAHOL EGY FOLTJA!!!!!

2008. aug. 1. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ez erőt adott !
2008. aug. 1. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én születése óta egyedül neveltem a fiamat. Aztán nyolc hónapos lett, mire betoppant az életembe az új párom. Őszintén, nem volt nehéz új párt taláni, inkább csak az alkalmat megteremteni... De nem vészes. Amúgy néha néha úgyéreztem, hogy megbolondulok, hogy minden problémát az én dolgom megoldani, és nincs az, hogy este hazajön apa, és akkor kicsit ő dajkálja a babát én meg foglalkozhatok magammal, ez nehéz. De az előnye is megvan. Úgy neveled a babát, ahogy te akarod, nincs melletted valaki, aki nekiáll kontrázni, hogy ezt nem úgy kell (a fiam apja rendszeresen boelszólt még távolról is, hogy mit hogyan kell), nem kell máshoz igazodnod, jobban rá tudsz hangolódni a kisbabádra. De azért nem jó egyedül, ez tény, én már nagyon vágytam rá, hogy újra párom legyen. De ide olvasgass bele, irtam erről az állapotról elég sokat: [link]

Ezt még terhesen kezdtem el irni, azóta is irogatom néha néha, sokmindent irtam arról, hogy milyen egyedül lenni egy babával, milyen az életünk, stb.

2008. aug. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!