Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós babák anyukái! Ez...

Hasfájós babák anyukái! Ez normális?

Figyelt kérdés
Időnként nagyon durván előjön a kisfiam hasfájása.Utoljára 2 hete volt ennyire durva.Tegnap szó szerint egész nap ordított,egyszerűen sehogy se volt neki jó.Kézben sem...Annyira ordított mintha nyúzták volna.Tekerte magát.Normális ez?
2010. jan. 4. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, sajnos ez normális.

Az infacol nálunk sem hatott egy idő után, mi vettünk Espumisant, attól könnyebben büfizett. Mert nálunk az volt a baj, hogy nehezen jött a büfi így az a légbuborék végig tekergett a belein, ettől fájt a hasa, végül puki lett belőle, vagy az sem, csak az ordítás. Mikor ezt elmeséltem a gyerekorvosnak, gyógyszertári papaverines görcsoldót írt fel. Párszáz forint a gyógyszertárban receptre. Próbáld ki ezt is, hátha.

Ezen kívül pocak simogatás, alkaron hason fekve lógatás, torna, szélcső, meggymagpárna és rengeteg türelem. Ki fogja nőni. Kitartás.

2. voltam

2010. jan. 4. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Mind a két szernél ,amit használsz 4-5 naponként kell tartani szünetet,ilyenkor cseréld a szereket. Én erre sajnos a fiam által jöttem rá,és hidd el,akiknek javasoltam bevált.
2010. jan. 4. 11:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Ő is nagyon nehezen büfizik.Ha nem jön hami után azonnal,akkor csak 1 óra múlva,vagy egyáltalán nem tud.Csak sír..Megpróbálok szünetet tartani,meg feliratom a kevert gyógyszert.Arról viszont azt mondják,sok nyugtató van benne...szóval nem tudom :(.
2010. jan. 4. 11:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
2010. jan. 4. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha az előírt adagot adod neki a doki féle szerből nem lesz baja,és hidd el, ha olyan mennyiségben lenne benne káros összetevő nem adnák babáknak. Az én fiam megszakításokkal hónapokig szedte, hál' istennek makk egészséges. Ha a fájásoknál alszik vagy utána az nem baj,legalább te is tudsz egy kis levegőt venni,ez is fontos!
2010. jan. 4. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is borzaszto hasfájos volt. Nem használtak a csodaszerek. Infacolt adtam neki a leghosszabb ideig, de emellett is előfordult erős roham. Szegénykém fuldoklásig sirt, borzaszto volt. A meleg nagyon jo gorcsoldo hatásu, viccesen hangzik-de én hajszáritot használtam a fájdalmai enyhitésére, vagy a hőpárnát. 3 honapos korára ritkultak a rohamok, de intenzitásuk megmaradt, aztán 4 honapos korára már ritkán fordult elő.

Kitartás! :))

2010. jan. 4. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én javasoltam a papaverines görcsoldót, igaz, hogy van benne némi nyugtató, éppen ezért nekünk anélkül írta fel a doki!
2010. jan. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!