Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós babák anyukái! Ez...

Hasfájós babák anyukái! Ez normális?

Figyelt kérdés
Időnként nagyon durván előjön a kisfiam hasfájása.Utoljára 2 hete volt ennyire durva.Tegnap szó szerint egész nap ordított,egyszerűen sehogy se volt neki jó.Kézben sem...Annyira ordított mintha nyúzták volna.Tekerte magát.Normális ez?
2010. jan. 4. 10:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Anyatejes vagy tápszeres a babád?
2010. jan. 4. 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Akár normális is lehet. Nálunk is sűrűn előfordult.
2010. jan. 4. 10:38
 3/17 anonim ***** válasza:
Sajnos igen! Próbálj ilyenkor szélcsövet használni,vagy lázmérőt,hátha jobb lesz! Csak annyira kell figyelni, hogy egy pici krémet tegyél a végére,mielőtt a popsiba teszed és finoman mozgasd! Azonkívül a háziorvossal lehet felíratni Papáverint(nem tudom, hogy kell helyesen írni),ez is jó! Hatásos még a Gripewater,Infacol is,ezeket recept nélkül lehet venni.
2010. jan. 4. 10:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos tápszeres,már 1 hetes korától kezdve pótolni kellett.Majd 3 hetes óta csak tápszert kap.Már próbáltuk az Infacolt (1 hónapos koráig vált be),Gripe Watert (2 hétig használt),tornáztatást.Voltunk vele kórházban hasi UH-on,mindent rendben találtak.
2010. jan. 4. 10:42
 5/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Gondolom a Tápszer kifejezetten hasfájos babáknak kifejlesztett változatát adod.

Én megpróbálnám a simát,hátha attól fáj neki,(vagy épp ellenkezőleg.)

Adhatsz kamilla vagy édeskömény teát,sokat maszirozd a pociát,tedd hasra,igy talán neki is jobb,Kézben is vannak poziciók amik nekik jók.

Espumizan,infacol bármi,csak akkor hat ha nem csereberéled.

Mennyi idős a baba?

2010. jan. 4. 10:56
 6/17 anonim ***** válasza:
A fiaimnak a lázmérőzés segített,amikor nagy fájdalmaik voltak és a doki által felírt szer.
2010. jan. 4. 10:59
 7/17 A kérdező kommentje:
6 hetes.Az Infacolt azért cseréltem le,mert 1 hónap után valamiért egyáltalán nem hatott,akkor utaltak be vele kórházba,annyira ordított (a doki sem tudta elképzelni,hogy mi lehet,hogy ennyire ordít).Akkor váltottunk G.W-ra,ami ugy láttam hatott is.Tegnap reggelig...vagy Én nem értem ,hogy van ez,de megint úgyanúgy visított,mint 2 hete.Hason alszik,szinte 90%.Has masszázstól tegnap mégjobban sírt.Beba HA Startot kap 1 hónapja.Ideg összeroppanás határán vagyok már...nem bírom tovább éjjel 1ig sírtam vele együtt.
2010. jan. 4. 11:01
 8/17 anonim ***** válasza:

Azthiszem Milupától láttam hasfájos babáknak tápszert.

Próbálj NE enni adni neki 2 órán belül,bár fiam is 1,5 óránként kérte.(Bár nemtudom Ti hogy esztek)

Vannak kenőcsök pocakra.

Nekünk külföldről hoztak,mentolos valamit.

Próbáld az espumizánt,mi estére adtuk neki.

Lehet textil pelust vasalni,melegen pocira borogatásként.

Más már nem jut az eszembe.

Ja,de!

Most menj szívj egy nagy levegőt szedd össze magad,mert a baba érzi rajtad ha feszült ideges vagy,és lehet ez is rájátszik neki a kiabálásba.

Sajnos ez van a babák többségénél,de a 3.hónapra elmúlik.

2010. jan. 4. 11:14
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha szomorú vagy és ideges ő ezt megérzi. Tudom,hogy nehéz. Próbálj meg textil pelenkát megmelegíteni és a hasára tenni,de ne legyen túl forró! Vagy fektesd az alkarodra úgy hogy a hasa van a kezeden. A G.W -t állandóan adtad neki,vagy tartottál szünetet?
2010. jan. 4. 11:15
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem tartottam szünetet :(.Azt hittem azt lehet folyamatosan adni.
2010. jan. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!