Olyan cumit hol találok ami arra van, hogy masszírozza a baba fogínyét mikor elkezdődik a fogzása?
Figyelt kérdés
Láttam egyszer a neten, hogy létezik, de azóta nem találom. Ha tudtok ilyen cumiról, légyszi írjatok márkanevet is.
Köszi
2008. júl. 31. 21:06
1/4 anonim válasza:
A Nuk márkának van ilyen cumilya Tescoba is lehet kapni.
2/4 anonim válasza:
Létezik a Mam-nak is szilikonból nyelv és szájpadlás masszírozó cumija!Én a Sparban vettem!
3/4 anonim válasza:
Szia mi zselés oldatú rágókát vetünk az Auchanban, ez kimondotan fog fájásra van be kell rakni a hűtőbe és mikor hideg akkor kell oda adni neki, meg nyugtatja!
Még nem probáltuk, mert még van 2 hét a szülésig, de remélem hamarabb jön!
Man79
4/4 anonim válasza:
Én a Mam-tól vettem ilyen masszírozós cumit (Bár csak nagyobb bababoltokban láttam ilyet). Csakhogy nekünk azóta is csak porosodik, mert a fiam nem fogadta el. Gondolom, a másikhoz képest érdesnek találta és nem "ízlett" neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!